iPhone 6 Plus abonnement vergelijken

iPhone 6 Plus abonnement afsluiten? Die zoektocht begint en eindigt bij Abonnement.net! Op deze pagina tonen we de beste iPhone 6 Plus aanbiedingen van dit moment. Zo vind je snel en eenvoudig een goedkoop abonnement met de iPhone 6 Plus.


iPhone 6 Plus abonnement informatie

iPhone 6 Plus Review

Vind je smartphones soms onhandig qua lezen doordat ze gewoon te klein zijn? Niet langer getreurd want de iPhone 6 heeft een grotere uitvoering: de iPhone 6 Plus. Zo hoef je niet langer meer te turen of je te irriteren aan te kleine icoontjes. Ideaal dus. De iPhone 6 Plus lijkt in veel opzichten op de iPhone 6. Toch zijn er wel degelijk een aantal verschillen. Zo heeft de iPhone 6 Plus een behoorlijk langere batterijduur en dat is iets wat best zwaar mee kan wegen in je keuze voor een iPhone 6 Plus abonnement. Ook is het model en scherm flink groter wat het leesgemak bevordert en je ook meer overzicht over je apps geeft. De grootte is echt een groot verschil en dus ook vaak mede een beslissingsfactor als het gaat om je keuze voor een iPhone 6 Plus abonnement. Denk daar dus goed over na: hoe belangrijk is de grootte voor je? Zoek je een smartphone voor in je broekzak of juist een zo groot en duidelijk mogelijk scherm?

Met een grotere pixeldichtheid is het scherm van de iPhone 6 Plus nog scherper dan voorheen. Ook de camera heeft een extra optie, namelijk optische beeldstabiliteit wat handig is met het maken van filmpjes. Zo haal je het meeste uit de videocamera van de iPhone 6 Plus. Door de grotere batterij wat dit alles mogelijk maakt is de iPhone 6 Plus wel wat zwaarder dan vorige modellen.

Als je een iPhone 6 Plus abonnement kiest, kom je voor meerdere keuzes te staan. Welke kleur wil je? Wat voor belminuten-internet bundel kies je? Er zijn allerlei opties op dat vlak, ook als het gaat om het (opslag)geheugen van de iPhone 6 Plus waarbij drie keuzemogelijkheden zijn. Bepaal dus goed wat je zoekt in je iPhone voor je beslist. Wil je daar graag wat meer hulp bij?

Op de website kun je een vergelijkingstool vinden om verschillende iPhone versies naast elkaar te zetten. Wat zijn de voor- en nadelen van een bepaald model? Wat weegt voor jou wel of niet zwaar mee in de beslissing voor een smartphone? Door de gegevens naast elkaar te vinden kan je met één oogopslag daar een besluit over nemen. Wellicht blijkt de iPhone 6 Plus jouw ideale iPhone te zijn.

Hardware / software

De iPhone 6 Plus heeft een A8 chip met een M8 motion compressor. Dit laat de iPhone 6 Plus lekker snel draaien en is een snelheidsverhoging wanneer je het vergelijkt met de iPhone 5. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. Je apps en games zijn hiermee in goede handen voor optimaal gebruiksgemak.
Door de installatie van een nieuwe Wi-Fi chip is ook het internet razendsnel. Dit merk je vooral op wanneer het om het streamen van en naar andere apparaten gaat. Doordat het flink sneller kan blijft de beeldkwaliteit veel beter gegarandeerd. Ook is er natuurlijk een goede verbinding met allerlei 4G netwerken in Nederland: zo houdt je optimaal bereik met de iPhone 6 Plus.

Op de iPhone 6 Plus staat de iOS9 software die de iPhone snel en goed laat functioneren. De geïnstalleerde Metal software verbetert de algehele graphics van de iPhone wat het meest handig is en opvalt bij de games. Scherpe graphics verhoogt zeker je gameplezier. Op zowel de iPhone 6 als ook op de iPhone 6 Plus is er de Reachability feature toegevoegd. Omdat Apple ook weet dat het lastig is om de iPhone 6 Plus met één hand te bedienen is dit een soort hulpmiddel hiervoor. De Reachability feature kan je aanzetten en wanneer je dat doet verkleint het scherm enigszins. De bovenkant zakt een stukje naar beneden waardoor je de knoppen aan de bovenkant, zoals het minimaliseren van een tabblad of app of juist een extra tabblad toevoegen, nu wel kunt bereiken met je duim. Deze feature is dus speciaal ontwikkeld voor de grotere schermen en dat is zeker bij de iPhone 6 Plus erg handig.

Helaas heeft de toevoeging van de NFC in Nederland op het moment nog niet zoveel omhanden. Met deze draadloze transceiver kunnen Apple gebruikers in onder andere de VS en het Verenigd Koninkrijk Apple Pay gebruiken. Hiermee kan je met je iPhone betalen wat natuurlijk erg handig is. Er is een kans dat binnen afzienbare tijd dit ook in Nederland mogelijk zal zijn maar vooralsnog is dat niet het geval. NFC kan ook gebruikt worden om contact tussen verschillende iPhones te maken.

Uiterlijk

Net als de iPhone 6 komt de iPhone 6 plus in meerdere kleuren, zoals wit en spacegrijs. Het model is groter en zwaarder dan de iPhone 6. Zoals eerder vermeld heeft dit de nodige voor- en nadelen. De iPhone 6 Plus komt qua grootte een beetje in de buurt van een tablet. Hierdoor is bijvoorbeeld het toetsenbord fijn te gebruiken en is het grote scherm handig voor bijvoorbeeld fotografie. Verder is het model net als bij de iPhone 6 rond afgewerkt waarbij het scherm en de behulzing naadloos in elkaar overgaan. Dit ziet er mooi en goed afgewerkt uit. Op de achter- en bovenkant kun je wel een grijze streep zien. Deze streep is aangebracht voor een optimale Wi-Fi ontvangst. Sommige gebruikers vinden dit enigszins ontsierend en kiezen daarom de kleur waarbij dit het minste opvalt. Maar misschien vind jij het juist wel leuk staan? In ieder geval is het maar een kleine aanmerking op het mooie en strakke uiterlijk van de iPhone 6 Plus.

Display

Omdat de uitvoering in een groter model is heeft het scherm een hogere pixeldichtheid. Deze betere resolutie kan je zeker merken in je gebruik van de iPhone 6 Plus. Het beeld is nog scherper dan voorheen en laadt heel wat apps op één pagina op je scherm. Hierdoor heb je veel overzicht en hoef je niet zo vaak te swipen naar de juiste app. Ook als je bijvoorbeeld je mail leest is het grote scherm erg prettig. Hetzelfde geldt natuurlijk voor gamen waarbij een groter scherm altijd handig is. Toch is er ook een kleine opmerking hierbij te plaatsen want lang niet alle apps zijn al goed ingesteld op de iPhone 6 Plus. Hierdoor komt het soms voor dat letters er wel erg groot uitzien en dus eigenlijk buiten proportie zijn. Een enkele keer is dit wel weer goed op het scherm aangepast maar dat is ook vaak niet het geval. Een beetje jammer maar hier zal waarschijnlijk steeds vaker rekening mee gehouden worden in de ontwikkeling en updates van diverse apps.

Camera met optische beeldstabilisator

De camera is altijd een belangrijk onderdeel van een iPhone. Veel gebruikers kijken hier heel specifiek naar. Daarom heeft de camera op de iPhone 6 Plus een extra optie, namelijk optische beeldstabiliteit. Dit is niet het geval bij de iPhone 6 en dus uniek voor de iPhone 6 Plus. Deze stabilisator helpt je met het maken van video’s waardoor die er flink minder schokkerig uitzien. Dit helpt je behoorlijk met het maken van mooie en leuke filmpjes. Ook zorgt de optische stabilisator voor mooiere foto’s wanneer er weinig licht is. Zo kan je zelfs in het donker, binnen of buiten, toch mooie foto’s maken en je herinneringen vastleggen.

De camera van 8 megapixels is zeer scherp en heeft een hoge beeldkwaliteit. Het grote scherm van de iPhone 6 Plus is vooral voor fotograferen ideaal. Je kan zo veel betere en grotere foto’s maken wat het fotograferen nog leuker maakt. De foto’s nemen natuurlijk wel veel geheugenruimte in beslag. Het is daarom zeker geen luxe om te kiezen voor een iPhone 6 Plus met een geheugenopslag van bijvoorbeeld 64 GB of misschien zelfs 128 GB. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken of je wel genoeg ruimte hebt voor een uitgebreide fotosessie.

Competitie: iPhone 6 Plus vs vergelijkbare modellen

Als je de iPhone 6 Plus met de gewone iPhone 6 vergelijkt vallen er vooral twee dingen op naast de grotere uitvoering. Zoals eerder vermeld is de iPhone 6 Plus eigenlijk een iPhone 6 met een flink groter scherm. Er zijn echter ook andere verschillen: de camera en batterij. Omdat de toestellen min of meer hetzelfde zijn was er bij de iPhone 6 Plus extra ruimte over voor de batterij en dit merk je zeker. Ook al is het display groter en heeft dat dus ook meer energie nodig toch merk je een groot verschil in accuduur van de batterij. De iPhone 6 Plus heeft veel betere resultaten op dit vlak. Dat is toch mooi meegenomen. Je merkt dit ook aan het opladen wat helaas dus ook flink langer duurt.

Naast de accuduur van de batterij is er ook een verschil met de iPhone 6 als het gaat om de camera. Waar bij de iPhone 6 de camera geen optische beeldstabilisator heeft is dat bij de iPhone 6 Plus wel het geval. Dit maakt het veel makkelijker om mooie video’s of foto’s met weinig belichting te maken. Ook is het grotere scherm ideaal voor (amateur)fotografen.

Vergeleken met andere merken zoals de Samsung Galaxy Note 4 of de LG G3 is de iPhone 6 Plus het grootste model. Het is echter niet het zwaarste. Dat is namelijk de Samsung Galaxy Note 4. Het scherm van deze Samsung is ook iets groter dan die van de andere twee. Terwijl de Samsung Galaxy Note 4 en de LG G3 smartphones elke 32 GB als geheugen hebben kan je bij de iPhone 6 Plus dus kiezen. De standaardversie van de iPhone 6 Plus heeft echter wel een iets kleiner geheugen.

Conclusie: De iPhone 6 Plus is wat groot, maar verder een echte topper

Een iPhone 6 Plus is vooral interessant als je de vergelijking maakt met de iPhone 6. De twee iPhones staan redelijk dicht bij elkaar qua features, snelheid en uitstraling. Het komt er dan dus echt op neer wat je liever hebt: een groot of juist kleiner model? Dit zal per gebruiker verschillen. De lange batterijduur is echter wel een flinke plus voor de iPhone 6 Plus. Het langere opladen is dan juist weer een klein minpuntje.

Het bedienen met één hand is niet heel makkelijk meer en gaat niet langer zoals je gewend bent. De Reachability feature helpt hier wel mee maar dat werkt net iets minder makkelijk dat een kleiner model iPhone zou doen. Als je dit vaak doet zal je dit misschien toch een nadeel vinden. Daartegenover staat dus weer de lange batterijduur en het grote scherm. Voor liefhebbers van fotografie en video is de iPhone 6 Plus ook zeker een aanrader. De superieure camera, de optische beeldstabilisator en het grotere scherm met hogere resolutie maken de iPhone 6 Plus een goede keuze.

Het is dus maar net wat je het belangrijkst vindt: ben je iemand die letters en apps snel te klein vindt en zich ergert aan een klein beeld en korte batterijduur of ben je juist gewend om je iPhone vaak met één hand te bedienen? Voor de gebruiker die zijn of haar iPhone bijna als een tablet gebruikt is de iPhone 6 Plus de ideale smartphone.

Voordelen
– Extra groot scherm
– Lange batterijduur
– Camera heeft optische beeldstabiliteit
– Grotere pixeldichtheid
– Nadelen

Nadelen
– Standaard klein geheugen
– Slecht met één hand te bedienen
– Zwaar model
– Opladen duurt lang