iPhone 6 abonnement vergelijken

Op zoek naar een goedkoop iPhone 6 abonnement? Op Abonnement.net kun je direct de goedkoopste iPhone 6 aanbiedingen en abonnementen vergelijken! Onze vergelijker selecteert automatisch de besten en meest goedkope deals op basis van jouw wensen.


iPhone 6 abonnement informatie

Met een iPhone 6 abonnement heb je een mooie deal te pakken. De iPhone 6 heeft een aantal nieuwe maar vooral ook verbeterde functies in vergelijking met bijvoorbeeld de iPhone 5S en de nog iets oudere iPhone 5. Een goede combinatie van wat je al gewend was van de vorige iPhone 5 versies met aanpassing voor beter gebruiksgemak. Zo heeft de iPhone 6 een groter formaat wat handiger in gebruik is. Het scherm is groter maar toch blijft het toestel lekker licht en ligt het lekker in de hand. Touch ID maak het gebruik ook extra veilig. Bovenal is de snelheid van de iPhone 6 flink verbeterd door een snelle processor. Verder is de camera verbeterd waardoor je nu nog mooiere foto’s maakt. Met een iPhone 6 abonnement kan je met volle teugen genieten van deze nieuwe iPhone ervaring. Inmiddels is het ook mogelijk een iPhone 6S abonnement af te sluiten, wat uiteraard een nog beter toestel is. Daartegenover staan echter wel hogere maandelijkse kosten.

Ben je benieuwd naar wat er mogelijk is? Op de site kan je precies vinden welk iPhone 6 abonnement het beste bij je past. Via onze vergelijkingstool kan je de verschillende aanbiedingen bekijken: kies wat jij nodig hebt voor je ideale iPhone 6. Zoek je naar een groot geheugen omdat je veel en graag foto’s maakt? Of wil je juist onbeperkt bellen en internetten waar je maar bent? Voor elke gebruiker is er bijpassend iPhone 6 abonnement mogelijk. Wij helpen je via onze vergelijkingstool en informatie graag om de juiste keuze te maken.

Voor het iPhone 6 abonnement kan je namelijk kiezen uit meerdere opties. Zo komt de iPhone 6 standaard met 16GB geheugen maar is het ook mogelijk om een iPhone 6 aan te schaffen met een geheugen van 64GB of zelfs van 128GB. Volop keus dus. Verder kan je kiezen uit de kleuren zwart (space gray), zilver (silver) of goud (gold) en ook zijn er meerdere keuzeopties qua belminuten en mobiel internet. Je kunt een iPhone 6 abonnement dus goed aanpassen op jouw wensen. Zo wordt de iPhone 6 ook jouw ideale smartphone, zonder daar onnodig veel voor te betalen.

iPhone 6 review: een uitstekend toestel van Apple

De iPhone 6 is wederom een vernieuwde basisversie van de iPhone, net als de voorgangers iPhone 4 en iPhone 5. Dit betekent dat er flinke veranderingen zijn doorgevoerd omdat elk element opnieuw bekeken en verbeterd of veranderd is. Het is vaak een sprong vooruit vergeleken met vorige versies. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen naar alle aanpassingen.

Hardware / Software

De iPhone 6 heeft een verbeterde processor gekregen. Door de combinatie van de nieuwe A8 SoC, wat voor System on a Chip staat, met een betere uitvoering van een 64-bits-processor kan de iPhone 6 nu nog sneller draaien. Je kan daarmee rekenen op een snelheidsverhoging van zo’n 20% ten opzichte van de iPhone 5. Misschien niet spectaculair maar toch een behoorlijke verbetering. Ook het werkgeheugen van 1GB laat de apps op je iPhone snel lopen.

Sinds de invoering van de iOS8 runt er ook het software programma Metal op de iPhones. Hierdoor worden de graphics van games nog beter en scherper. Dit was al te zien op iPhone 5S maar komt pas echt goed tot zijn recht op het grotere scherm van de iPhone 6. Games die gebruik maken van deze Metal software zijn onder andere: Defenders, Asphalt 8: Airborne, Plunder Pirates, Epic Zen Garden en Beach Buggy Racing.

Een nieuwe Wi-Fi chip verhoogt de internetsnelheid behoorlijk. Dit is vooral handig bij het streamen vanaf andere apparaten. Hierdoor krijg je minder haperingen en blijft een goede beeldkwaliteit behouden. Verder kan je volop gebruik maken van de 4G-netwerken in Nederland met de iPhone 6: dit kon echter ook al met de iPhone 5S.

Een klein minpuntje is dat we als Nederlandse gebruikers nog geen gebruik kunnen maken van de toevoeging van de NFC: een draadloze transceiver. Apple gebruikers in de VS kunnen hiermee met hun mobiel betalen via Apple Pay en ook kan er zo makkelijk contact tussen verschillende iPhones gelegd worden. Helaas is deze technologie in Nederland nog niet in gebruik en kan dit ook nog wel even duren. In Europa is Apple Pay op het moment alleen nog mogelijk in het Verenigd Koninkrijk. Gelukkig zijn er wel meerdere bedrijven in geïnteresseerd dus wie weet kan mobiel betalen bij ons binnenkort ook.

Display

De iPhone 6 is een flinke verbetering op de iPhone 5. Met een groter formaat en scherm is de iPhone 6 handiger in gebruik maar gelukkig nog steeds licht zoals je van Apple gewend bent. Het grotere scherm zorgt voor nog meer overzicht over je apps en beter leesgemak van je mail of websites. Ook is het natuurlijk handig voor je gameplezier waarbij een groter scherm nogal een verschil uitmaakt.

Het Retina HD scherm heeft een goede pixeldichtheid al zijn er smartphones die een hogere hebben. Toch merk je vooral dat het scherm er mooi scherp uit ziet. Het is erg helder en heeft een grote kijkhoek. Het is zeker wel een verandering met de iPhone 5S die alleen een Retina scherm had. Qua helderheid en contrast kunnen niet veel smartphones hier aan tippen. De veiligheid van het scherm is niet verbeterd ten opzichte van de iPhone 5: het is nog steeds gemaakt van versterkt glas. Zolang je er redelijk voorzichtig mee bent en je sleutels in een andere zak stopt is er niets aan de hand.

Touch ID

Touch ID is een feature waarbij je vingerafdruk als wachtwoord geldt. Dit levert je behoorlijk wat tijdsbesparing op. Je hoeft zo niet steeds een wachtwoord in te voeren al kan je het wel instellen voor extra veiligheid. Deze feature is echt niet nieuw: ook de iPhone 5S maakte hiervan al gebruik. Met Touch ID wordt je vinger gescand en geldt dit als wachtwoord. Gelukkig herkent de iPhone 6 je vinger vanuit meerdere hoeken en hoef je dus niet op een zeer precieze manier de home button aan te raken. Het systeem onthoudt je vingerafdruk steeds opnieuw en wordt dan ook steeds beter in het herkennen van je vingers. Het is zelflerend waardoor het systeem je vinger naast beter ook steeds sneller herkent. Dat is natuurlijk reuze handig.

Je kunt zelf meerdere vingers gebruiken en ook kan het systeem vingers van meerdere personen onthouden en herkennen als je die registreert. Zo kunnen je kinderen of partner wel gewoon je iPhone opnemen of spelletjes doen. Vind je dit allemaal maar niks? Dan is er niets aan de hand want ook de oude wachtwoordmethode om je iPhone 6 te ontgrendelen blijft een mogelijkheid. Echter blijkt het wel dat het gebruik van vingerafdrukken een veel veiligere methode is. Dit is ook wel logisch want wachtwoorden zijn uiteindelijk te kraken of te raden terwijl dat met een vingerafdruk heel wat lastiger is. Ook is het niet mogelijk om, wat je in films weleens ziet, een vingerafdruk van een glas te gebruiken omdat de scan ook de diepere huidlagen en ribbels meet. Je privacy wordt zo dus extra gegarandeerd.

Uiterlijk van de iPhone 6

Ook het uiterlijk van de iPhone 6 heeft een kleine metamorfose ondergaan. Zoals eerder genoemd is deze iPhone licht met een groot scherm en ligt het lekker in de hand. Maar ook de stijl heeft een verandering gekregen. Zo is de iPhone 6 veel ronder maar ook dunner dan vorige versies. De hoeken zijn flink afgerond waardoor het geheel een ander uiterlijk krijgt. Ook is de iPhone 6 naadloos waardoor het scherm doorloopt in de behulzing: je ziet niet waar het scherm eindigt en de behulzing begint. Door deze perfecte en gladde afwerking steekt de camera wel iets uit. Omdat de iPhone 6 zo naadloos is afgewerkt valt dit iets beter op. Het scherm is verder ook nog iets gebogen.

De iPhone 6 is verder leverbaar in verschillende kleuren. Je kan bijvoorbeeld kiezen tussen zwart, goud of zilver als kleur van je model. Ga je voor goud of vind je juist het basis zwart het mooist? Een klein nadeel zijn de strepen op de achterkant. Deze zijn aangebracht zodat het Wi-Fi signaal beter door kan komen. Bij sommige kleuren is dit beter te zien dan bij andere kleuren: je zou hier op kunnen letten als je het van belang vindt. Kies de kleur die je het meest aanspreekt en geniet van het nieuwe uiterlijk van de iPhone 6. Met de kleur van je keuze en de mooie ronde afwerking heb je zo een fijne iPhone in handen.

8 megapixel camera

De camera van de iPhone 6 is natuurlijk ook een belangrijk element. De 8 megapixel camera maakt bijzonder mooie foto’s. Voor veel gebruikers is dit een echte plus. De bediening is simpel en de kwaliteit is helder en scherp. De camera van de iPhone 6 valt vooral op wanneer het om donkere omgevingen gaat met maar weinig licht. De kwaliteit van deze foto’s is zeker goed te noemen. Er is vrijwel geen ruis terwijl dat nogal vaak voorkomt met smartphone camera’s. Als je dus regelmatig veel foto’s met je iPhone neemt is de iPhone 6 een goede keuze op dit gebied. Helaas steekt de camera wel iets uit waardoor de iPhone 6 niet helemaal plat kan liggen. Dit is wel jammer.

De videokwaliteit van de iPhone 6 laat ook niet veel te wensen over. De video’s zijn flink beter dan die je met de iPhone 5S kan maken. Dit komt door een verhoogde beeldstabiliteit wat de footage veel minder schokkerig maakt. Zo zien je video’s er heel wat beter uit en dat is alleen maar meegenomen. Er is nu ook de optie om slow-motion video’s te maken aan toegevoegd. Leuk om eens uit te proberen.

Competitie: de iPhone 6 vs concurrenten

De Samsung Galaxy S5 is een behoorlijke concurrent van de iPhone 6. Het beeld heeft bijvoorbeeld een hogere pixeldichtheid: iets wat ook voor de LG G3 geldt. De Samsung Galaxy S5 is echter wel flink wat prijziger, heeft een minder fijne vingerafdrukscanner, en hetzelfde standaard geheugen van 16GB. Ook de Sony Xperia Z3 Compact wordt wel als concurrent genoemd maar natuurlijk ook andere Apple iPhones zoals de iPhone 5S of de iPhone 6 Plus, die vergelijkbaar is maar een groter beeldscherm heeft dan de 6. In het algemeen doet de iPhone 6 het goed in vergelijkingen maar zoals met alles geldt: smaken verschillen. De iPhone 6 scoort hoog op veel belangrijke onderdelen zoals camera, snelheid en batterijduur en is daarom zeker een goede keuze.

Conclusie: Met een iPhone 6 abonnement beschik je over een toptoestel

De iPhone 6 is een flinke verbetering ten opzichte van de iPhone 5 en 5S. Er zijn veranderingen aangebracht qua beeldscherm en ook de camera is verbeterd. Door de veranderingen in het model is de iPhone 6 ook veel fijner om vast te houden. Verder is bijvoorbeeld het gebruik van het toetsenbord vele malen fijner. Dit komt ook door het grotere scherm. Sommige gebruikers missen het kleinere formaat van de iPhone 5S maar verreweg de meesten vinden juist dit grotere formaat prettig. Ook de langere batterijduur maakt de iPhone 6 een echte aanrader.

Voordelen
– Goede camera
– Lekker licht met groot scherm
– Snelle processor
– Touch ID: snel en veilig

Nadelen
– 16GB uitvoering is beperkt qua geheugen
– Zelfde pixeldichtheid als voorheen
– 3D Touch is even wennen