iPhone 6S Plus abonnement vergelijken

De iPhone 6S Plus is een grotere versie van de iPhone 6S, en daardoor is een abonnement met de 6S Plus iets duurder. Door de beste iPhone 6S Plus aanbiedingen van dit moment te vergelijken, kun je tóch een vrij goedkoop iPhone 6S Plus abonnement scoren. Abonnement.net helpt je daarbij.Voordelen
– Verbeterde en snellere hardware;
– Verbeterde 12 megapixel camera;
– 3D Touch implementatie;
– Snellere en meer accurate touch ID;
– Live Foto

Nadelen
– Weinig echte vernieuwing ten opzichte van voorganger;
– Iets kleinere accu;
– Opslagruimte is niet uit te breiden (16GB

iPhone 6S Plus abonnement informatie

De iPhone 6S Plus is het grotere broertje van de iPhone 6S en de opvolger van de iPhone 6 Plus. Zoals we van de S modellen gewend zijn, zijn de verschillen niet heel groot met de 6S. Toch is het zeker de moeite waard om voor een iPhone 6S Plus abonnement te kiezen. Qua design is de iPhone 6S Plus niet heel veel anders dan zijn voorganger. Hij wordt geleverd in dezelfde kleuren zwart (space gray), zilver (silver) en goud (gold). Bij een nieuw iPhone 6S Plus abonnement wordt ook de nieuwe kleur Rosé-goud geïntroduceerd. Zowel de iPhone 6S als de 6S Plus hebben een stevige behuizing van 7000-serie aluminium. Dit maakt hem een fractie zwaarder en dikker dan zijn voorganger. Een subtiele ’S Plus’ op de achterkant laat zien dat je de geüpgraded versie in handen hebt. Wél is hij vooral sneller met een sneller werkgeheugen, een snellere grafische chip en een snellere processor. Dat de interne hardware goed onder handen genomen is merk je vooral doordat de interface en de apps veel sneller te besturen zijn dan zijn voorganger. De grootste en meest opwindende verandering van de iPhone 6S plus ten opzichte van de eerdere iPhone 6 is de toepassing van 3D touch. De iPhone is wederom voorzien van een 5,5 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels. Het display is ditmaal echter drukgevoelig dankzij de implementatie van 3D Touch. Door het drukgevoelige scherm kan de gebruiker extra acties uitvoeren en handige snelkoppelingen oproepen. Wel moeten meer ontwikkelaars van de apps deze technologie gaan ondersteunen wil het echt interessant worden. Ook zijn de camera’s spectaculair verbeterd. De selfiecamera werkt net iets vlotter én Live Foto’s is een leuke nieuwe toevoeging. Ook werkt de vingerafdrukscanner beter en vooral sneller. Door te kiezen voor een iphone 6S Plus abonnement ben je verzekerd van de laatste en snelste technologie en heb je totdat de nieuwe iPhone 7 uitkomt het beste iPhone in huis.

iPhone 6S (Plus) Review: de beste iPhone tot nu toe

De combinatie van verbeterde en veel krachtigere hardware en gepolijste software met interessante nieuwe functies maakt van de iPhone 6S Plus een benijdenswaardige nieuwe opvolger die veel meer in zich heeft dan slechts een update. Ondanks dat de telefoon er op het eerste gezicht niet veel anders uitziet dan zijn voorganger, zorgt de verbeterde hardware onder de motorkap voor een rappere processor met het nieuwe 3D Touch dat ervoor zorgt dat de bestuurder met minder stappen sneller zijn telefoon bedient. Deze vernieuwingen in combinatie met iOs9 maken van de iPhone 6S Plus een van de beste telefoons van Apple tot nu toe.

Supersnel met de nieuwste iOS Hardware

Het belangrijkste verschil tussen de iPhone 6S Plus en zijn voorganger de iPhone 6 zit hem in de krachtigere hardware als de snelle processor en het scherm met 3D Touch technologie. Het toestel is uiteraard voorzien van het nieuwe mobiele besturingssysteem iOS 9 met de snellere A9 chip met meer werkgeheugen en betere GPU. Dit maakt de telefoon een stuk sneller dan zijn voorgangers. De interface is sneller te besturen en de apps werken een stuk soepeler.
Een nieuw jasje: rosé-goud
De iPhone 6S en de iPhone 6S Plus zijn qua uiterlijk bijna identiek aan hun voorganger. Wederom hebben ze een scherm van 5,5 inch met 1920 bij 1080 pixels. Zowel de iPhone 6S als de 6S Plus hebben een stevige behuizing van 7000-serie aluminium. Naast space-grijs, zilver en goud worden de iPhone 6S en de 6S Plus ook geleverd in een nieuwe kleurschakering: rosé-goud. Een subtiele ’S Plus’ op de achterkant laat zien dat je de geüpgraded versie in handen hebt. De implementatie van 3D Touch maakt het scherm iets dikker waardoor de telefoon een fractie zwaarder en dikker is dan zijn voorganger, maar nog steeds doorgaat als lichtgewicht dankzij het materiaal wat ook wordt de toegepaste in de ruimtevaart.

Minder ruimte, slimmer ingedeeld met app slicing

Een nadeel van de nieuwere iPhones lijkt de opslagcapaciteit. De opslagopties zijn nog steeds 16GB, 64GB en 128GB en eigenlijk zijn alleen de laatste twee werkelijk aan te raden. Toch blijkt dit niet het geval doordat het nieuwe iOS besturingssysteem minder ruimte in beslag neemt en nieuwe tools als app slicing zorgen er ook voor dat de opslag minder snel vol raakt dan bij zijn voorgangers. Echter, de upgrade naar een 12-pixel camera en vooral de mogelijkheid om 4K video’s te maken en Live Photo’s te schieten zullen het niet makkelijk maken om ruimte op je telefoon vrij te houden.

Tijdsbesparende 3D Touch-technologie

De enige downgrade die de iPhone 6S Plus heeft ten opzichte van zijn voorgangers is de grootte van de batterij. De extra technologie die hoort bij het Retina HD display in combinatie met het mechanisme dat zorgt voor de 3D touch heeft ruimte ingenomen die eerder voorbestemd was voor de batterij. Deze is dus een klein beetje kleiner geworden. De tijd die je bespaard met 3D touch weegt hier echter ruimschoots tegenop, en in het volgende iPhone model zullen ze inmiddels wel uitgevonden hebben hoe ze de benodigde onderdelen dusdanig klein kunnen maken dat de batterij hier niet meer op hoeft in te leveren.

Een nieuw display met 3D Touch: de beste aanpassing sinds Siri

Op het eerste gezicht is er weinig verandering te zien aan het scherm van de iPhone 6S Plus. Het scherm is nog steeds even groot (5.5 inch) en heeft een zelfde aantal pixels (401 ppi.) De echte iPhone kenner zal misschien een verschil in het glas zien, net een tikje helderder en met mooiere kleuren. De grootste vernieuwing in de iPhone 6S is 3D Touch. Net als eerder al ingebouwd in de nieuwste MacBook en de Apple Watch zorgt deze technologie ervoor dat het scherm van de iPhone drukgevoelig is. Gebruikers kunnen via dit drukgevoelige scherm specifieke acties uitvoeren. Op de iPhone 6S Plus is deze mogelijkheid nog beter doorgevoerd: met handige snelkoppelingen kun je snel functies binnen applicaties oproepen zonder ze eerst te moeten openen. Door iets harder op het gekozen icoon te duwen activeer de 3D touch en voel je een lichte vibratie terwijl er een drop down menu tevoorschijn komt.

Peeking en Popping met het nieuwe 3D Touch

Ook kun je een preview van een email opvragen of links (zoals een adres of een weblink) in een berichtje volgen door 3D Touch te gebruiken, Apple noemt dit Peeking en Popping. Dit is de beste en de grootste verandering in hoe gebruikers met hun iPhone communiceren sinds Siri. Nog niet alle apps ondersteunen de 3D touch technologie en ook bieden ze niet allemaal een zelfde soort Quick Actions menu aan, maar dit zal snel genoeg veranderen. Programma’s die door Apple ondersteund worden als Facebook en Instagram genieten al van de voordelen. Het openen en sluiten van verschillende apps zal steeds minder voorkomen als iedereen leert hoe je 3D Touch gebruikt. Naast 3D Touch is er nog een nieuwe manier om met je iPhone te communiceren: Siri staat altijd aan en luistert altijd. Vliegensvlug is de nieuwe vingerafdruksensor in the Touch ID. Snel even de Home button aantikken om de tijd te zien is er niet meer bij nu de sensor razendsnel je vingerafdruk leest en je toegang tot je telefoon verschaft.

Bewegende foto’s met Live Foto’s

Een andere opvallende verbetering zit in de camera’s van de iPhone 6S Plus, inderdaad, de camera’s in meervoud. Nu steeds meer mensen foto’s maken met hun mobiele telefoon wordt de kwaliteit van deze foto’s belangrijker. De 8 megapixel camera is na zeven jaar trouwe dienst vervangen door een 12-megapixel camera. Behalve de hogere resolutie zijn het vooral de technische verbeteringen die het grote kwaliteitsverschil maken. Kleinere en dichter bij elkaar staande pixels, de Deep Trench Isolation – techniek (1.22µ in plaats van de 1.5µ in the iPhone 6) zorgen voor heldere foto’s met hoge resolutie. De kleuren zijn mooi verzadigd en landschappen zijn indrukwekkend scherp. Dankzij de optical image stabilization vangt de sensor meer licht op voor mooiere foto’s in donkere situaties. De camera aan de voorzijde is ook aangepakt zodat ook deze camera inmiddels heldere en natuurlijk uitziende foto’s schiet met zijn 5 megapixel camera. De schermflits zorgt ervoor dat ook selfies in het donker de moeite waard worden.

TV kwaliteit video’s met 4K

Naast deze verbeteringen van zowel de normale camera als de front-faced camera kent de iPhone 6S Plus ook een nieuwe toevoeging: Live Foto’s. Net voor en net na het moment dat je een foto neemt, vangt de camera geluid en beweging van je foto-object. Dit levert geinige ‘levende’ foto’s op die je kunt delen met mede Apple-gebruikers. De foto’s komen tot leven als je door je cameralijst scrollt en je kan ze instellen als Live Wallpapers. De camera heeft de optie om 4K video’s op te nemen, de kwaliteit hiervan is zo levensecht en superscherp dat de filmpjes zelfs op je televisie perfect te bekijken zijn. Helaas kost deze kwaliteit je razendsnel de vrije ruimte op je telefoon.

Competitie: de iPhone 6S Plus vs Samsung Galaxy S6 (Edge)

De belangrijkste concurrent van iPhone blijven sinds de laatste jaren de Samsung telefoons. Zeker sinds de introductie van de Samsung Galaxy S6 is Samsung een geduchte concurrent. Voor beide telefoons is iets te zeggen, maar de echte Apple fans zullen toch warm blijven lopen voor de iPhone 6S (Plus). Samsung deelt de mooi slanke, strakke vormgeving met iPhone. Zeker de laatste Samsung Galaxy S6 Edge heeft een indrukwekkend metaal-glas design met een afgeronde rand. Zowel de Samsung Galaxy S6 Edge als de Samsung Galaxy S6 zijn iets groter dan de laatste iPhone. Toch liggen de beiden nog goed in de hand. Als grote schermen je belangrijkste wens zijn heeft de Samsung Galaxy S6 een streepje voor. Hoewel nieuwe ingebouwde camera van de iPhone 6S Plus geweldig is, heeft de concurrentie de laatste tijd ook hard gewerkt aan concurrerende opties. Vooral de Samsung Galaxy S6 lijn heeft sterke camera’s die prima kunnen concurreren met iPhones opties. Een Samsung Galaxy S6 abonnement is bovendien maandelijks goedkoper dan een iPhone 6S Plus abonnement.

Conclusie iPhone 6S Plus: erg groot, maar een uitstekende iPhone

Wederom heeft Apple het voor elkaar gekregen de beste telefoon tot nu toe te ontwikkelen. Nieuwe, sneller hardware en een mooi gepolijst jasje met een nieuwe kleur, een aantal geinige nieuwe gimmicks en een revolutionaire nieuwe manier van communiceren in de vorm van 3D touch maakt dat de iPhone 6S Plus een goede nieuwe opvolgers is. Voor enorme veranderingen moeten we misschien wachten op de nieuwe iPhone, de iPhone 7, maar wil je het beste wat Apple op dit moment kan maken, dan is de iPhone 6S Plus dé telefoon met de nieuwste technologie.