iPhone 6S abonnement aanbiedingen

Een goedkoop iPhone 6S abonnement vind je eenvoudig op Abonnement.net! Op deze pagina kun je de top 10 iPhone 6S aanbiedingen bekijken, of zelf alle iPhone 6S abonnementen vergelijken bij de goedkoopste aanbieders in Nederland. Aan de hand van onze vergelijkingstool vind je direct de meest interessante abonnementen die perfect aansluiten op jouw wensen.


iPhone 6S abonnement informatie:

Een iPhone 6S abonnement kan je al voordelig krijgen door onze top 10 iPhone 6S abonnementen en aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo geniet je van alle voordelen van een iPhone 6S voor een mooie prijs. De iPhone 6S heeft het een en ander voor op de iPhone 6. Deze smartphone heeft bijvoorbeeld een aantal nieuwe mogelijkheden zoals 3D Touch, Live foto’s, een verbeterde camera en diverse interne veranderingen. De Touch ID is veel sneller dan voorheen en ook dat merk je direct. Met een iPhone 6S abonnement heb je misschien wel het allerbeste toestel van 2015 in handen.

Met een iPhone 6S abonnement beschik je namelijk over het beste en nieuwste model van Apple. De nieuwe technologieën zoals 3D Touch zijn niet alleen handig in gebruik maar ook nog eens tijdbesparend. Deze feature geeft je een nog beter overzicht en haalt het beste uit je apps. Met een langere batterijduur en een extra goede coating is de iPhone 6S ook nog eens robuuster dan zijn voorgangers geworden, en enorm gebruiksvriendelijk.

Geen iPhone 6S abonnement zonder keuzes. Je kan kiezen uit verschillende opties voor je gebruik qua internet of belminuten. Ook is er een extra keuze qua kleur bijgekomen: naast Silver (zilver) en Gold (goud) en Space Gray (zwart / grijs) is de iPhone 6S ook verkrijgbaar in de kleur Rosé Gold (roségoud). Zo wordt je smartphone extra persoonlijk in jouw favoriete kleur. Ook kan je uit verschillende geheugenopties kiezen. Standaard heeft de iPhone 6S 16GB als geheugenruimte maar het is ook mogelijk om voor 64GB of zelfs 128GB te kiezen.

De vergelijkstool op onze website is een mooie manier om verschillende iPhone 6S abonnementen met elkaar te vergelijken. Neem eens een kijkje. Je kunt rustig de tijd nemen om te zien wat het beste bij je past. We hebben alle mogelijkheden en verschillen al voor je op een rijtje gezet. Vergelijk de iPhone 6S eens met de iPhone 6 of iPhone 5S, en de kans is groot dat een iPhone 6S abonnement ook iets voor jou is. Vind je de iPhone 6S toch te duur? Dan raden we je aan voor een iPhone 6 abonnement te kiezen, een abonnement met dit toestel is maandelijks namelijk een stuk goedkoper.

iPhone 6S Review

Waar de iPhone 6 een nieuwe basisversie van de iPhone is, is de iPhone 6S juist een aangepaste, verbeterde nieuwe uitvoering van de iPhone 6. Zo combineert de iPhone 6S het beste van de iPhone 6 met de nieuwe features als het 3D Touch screen en de Live foto’s. Ook zijn er een aantal interne verbeteringen doorgevoerd zoals een snellere Touch ID, snellere processor en een betere camera.

Hardware / Software

De iPhone 6S lijkt in veel op zijn voorganger de iPhone 6. Dat geldt bijvoorbeeld voor het uiterlijk, maar ook deels voor de hardware en software. Toch zijn er wel een aantal verschillen aan te wijzen. Zo draait de iPhone 6S op iOS 9 waardoor de iPhone iets sneller is. Daar tegenover staan wel een aantal mooie extra features die een flinke wissel trekken op het standaard geheugen van 16GB. De andere geheugenopties van 64GB of 128GB zijn dan ook warm aanbevolen.

De Touch ID is wederom op de homebutton geplaatst maar werkt nu sneller dan voorheen. Het is een makkelijke manier om de iPhone 6S te beveiligen en zorgt er voor dat je gelijk binnen bent. Niet langer meer gedoe met lastige wachtwoorden dus, al kan je die nog steeds wel instellen als je dat graag wilt. De gevoeligheid van de Touch ID betekent wel dat je niet langer meer even de tijd kunt checken zonder in te loggen omdat je bij de kleinste aanraking de iPhone 6S volledig aanzet. Het scheelt je wel veel tijd die je anders verdoet aan wachtwoorden en swipes.

De A9 chip in combinatie met een 64-bits-processor zorgt ervoor dat de iPhone 6S erg goed loopt. Het RAM geheugen van zo’n 2GB is daarmee min of meer gelijk aan dat van de iPad Mini. Je snapt dat dit de iPhone 6S een flink voordeel oplevert. Ook loopt de Wi-Fi als vanouds met een perfecte connectie en goede snelheid. Zoals we van Apple gewend zijn dus.

De iPhone 6S is iets zwaarder dan zijn voorganger. Dit ligt waarschijnlijk aan de batterij die ook een langere accuduur heeft. Verder is de iPhone 6S ook iets dikker waardoor de iPhone dus iets anders in de hand ligt. Dit is allemaal zeker geen nadeel want juist dit maakt de langere accuduur mogelijk. En dat is iets wat zeker een positief punt van de iPhone 6S is. Zo kun je lekker lang facebooken of internetten zonder je zorgen te maken over je batterij.

3D Touch screen: Alleen op de iPhone 6S (Plus)!

Het 3D Touch screen is helemaal nieuw en hierdoor verandert er veel aan de ervaring. Waar je bij andere iPhones niet veel verschil qua touchscreen merkte zal je dat nu zeker wel doen. Ondanks een extra beschermende coating voor de veiligheid is het screen toch veel gevoeliger dan voorheen. Dit heeft als voordeel dat het extra goed en snel werkt maar het is wel even wennen qua gebruik. De hoge gevoeligheid betekent dat je een beetje op het scherm ingesteld moet raken. Het betekent ook dat er veel meer mogelijk is: zo kun je nu door zacht te klikken en vast te houden een berichtje of preview alvast lezen in een soort spreekballonnetje zonder er al naar toe te gaan. Apple noemt dit ‘peeken,’ een kijkje nemen. Terwijl je met het hardere aantikken je gewoon de app weer opent zoals je gewend bent. Wellicht gaan deze verschillende soorten van aanklikken in de toekomst ook in games een grotere rol spelen. In ieder geval is het 3D Touch screen heel precies en dit kan in het begin dus wat lastig zijn.

Als je zacht op een app klikt, ga je er niet meer gelijk naar toe. In plaats daarvan krijg je een klein menu met keuzeopties. Dit zijn de verschillende opties die meestal pas mogelijk zijn als je de app al daadwerkelijk heb geopend. Een klein makkelijk voorbeeld: als je de klok (app) aanraakt, krijg je de keuze om je wekker te zetten, je stopwatch (opnieuw) te laten lopen of om een timer in te stellen. Je kunt zo dus al kiezen voordat je de app echt geopend hebt en gaat gelijk naar de juiste keuze binnen de app. Waar het in het kort op neer komt: het bespaart zo ongelofelijk veel tijd. Je kan veel gerichter binnen je apps bezig omdat je gelijk bent waar je wilt zijn. Het is dus vooral een tijdsbesparing omdat het een soort snelkoppeling is. Zodra je het in je vingers krijgt merk je wat een fijne extra toevoeging deze feature is.

Live foto’s

Een nieuwe feature op de iPhone 6S zijn de Live foto’s. Dit is een nieuwe mogelijkheid waarbij je ervoor kunt kiezen om als je een foto maakt hier tegelijkertijd ook een heel kort filmpje van te maken: een Live foto, oftewel een bewegende foto. Net als bijvoorbeeld een korte animatie kan je foto dus bewegen. Als voorbeelden kun je denken aan een bruisende branding, een boom die wiegt in de wind of een vlinder die net op een bloem landt. Of juist je kirrende baby of schaterlachende geliefde. Het maken van een Live foto verschilt niet veel van het maken van een gewone foto. Je opent de app, kiest in welke richting je de camera wilt hebben (selfie of normaal) en vervolgens tik je de gele cirkels boven in je scherm aan. Wanneer deze geel oplicht weet je dat je een Live foto kunt maken. Erg makkelijk dus omdat de camera aangeeft of het op dat moment mogelijk is.

Deze Live foto’s kan je vervolgens net als een normale foto als geanimeerde schermachtergrond gebruiken. Je kunt nu dus kiezen tussen de gewone of juist de bewegende foto. Beiden zijn ook opgeslagen dus wanneer je de foto als foto nodig hebt om uit te printen of te versturen is dit ook gewoon mogelijk. Je vangt dus eigenlijk twee vliegen in één klap. Enige nadeel is dat de Live foto’s veel ruimte kosten en dat op een standaard geheugen snel lastig kan zijn. Een ander klein minpuntje is dat je in je fotogallerij niet kan zien welke foto’s Live foto’s zijn en welke niet: je moet dit dus zelf onthouden. Met een snelle klik op de foto kan je al gauw zien of dat het geval is omdat de Live foto’s bewegen.

Uitstekende en verbeterde camera

Behalve deze nieuwe extra features heeft de iPhone 6S ook nog veel ander moois te beiden. Zo is de camera altijd een belangrijk onderdeel van een iPhone. De meeste gebruikers maken veelal gebruik van de camera en daarom wordt er zorgvuldig aandacht aan besteed. Omdat de iPhone 6S een 12-megapixel camera heeft in plaats van de 8-megapixel zijn de foto’s er een stuk op vooruit gegaan. De kleuren op de foto’s zijn helder, vibrant en mooi scherp. Omdat de pixeldichtheid groter is dan op de iPhone 6 merk je dat de foto’s een hogere resolutie hebben en dus nog beter zijn. De zoom van de iPhone 6S is niet persé beter dan die van de iPhone 6 en lijkt hetzelfde resultaat te geven.

De video’s kunnen in 4K worden geschoten. Dit resulteert in een zeer scherp beeld zoals je nog niet eerder hebt gezien. De kleuren zijn dan ook levensecht en de filmpjes zijn dus van hoge kwaliteit. Dit vergt wederom veel van het geheugen dus staat de video niet standaard al op deze modus. Je moet hem dus zelf er op instellen. Voor de Live foto’s is het juist andersom: die staat meestal al aan en moet je dus uitzetten als je het niet gebruikt.

iPhone 6S versus vergelijkbare toestellen

De iPhone 6S wordt vooral vergeleken met de Samsung Galaxy S6 lijn. Hierbij valt bovenal op dat ze qua uiterlijk veel op elkaar lijken al zijn de Samsungs iets groter in zowel het model als het beeld. De batterijduur Samsung Galaxy S6 is ietwat korter waar dan weer tegenover staat dat het standaardgeheugen groter is. Ook de camera is goed al is er geen Live foto optie aanwezig. De Nexus 5X en 6P worden ook als potentiële competitie gezien. Deze zijn nog maar net op de markt maar zijn ook een duidelijke verbetering op hun voorgangers. Of ze echter aan de iPhone 6S kunnen tippen valt te betwijfelen. Voor de echte Apple fans zal dit allemaal niet veel uitmaken, maar het betekent zeker dat er ook genoeg te kiezen is bij competitieve merken.

Conclusie: van een iPhone 6S abonnement krijg je absoluut geen spijt

De iPhone 6S is zeker een verbetering op de iPhone 6. Zo is de camera er flink op vooruit gegaan en is ook de Touch ID verbeterd en bovenal flink sneller. De nieuwe features als Live foto’s en 3D Touch zijn een goede aanvulling op de iPhone 6. Het 3D Touch systeem bespaart je veel tijd en is handig in gebruik zodra je het onder de knie hebt. Je navigeert zo veel gemakkelijker en sneller door je apps heen. Sowieso is de iPhone 6S sneller dan zijn voorganger en heeft het ook nog eens een langere batterijduur. Met een iPhone 6S abonnement zit je voorlopig goed met het beste toestel dat Apple ter beschikking heeft. Wacht je liever op de iPhone 7? Het zal medio september 2016 waarschijnlijk mogelijk zijn om een iPhone 7 abonnement af te sluiten.

Voordelen

  • Uitstekende camera
  • Touch ID accurater
  • Nieuw: 3D Touch
  • Batterijduur is lang genoeg

Nadelen

  • Standaard model heeft een wat klein geheugen (16GB)
  • Zwaarder model dan voorganger, hoewel niet merkbaar
  • Live foto’s / 4K video’s nemen veel ruimte in