iPhone 7 abonnement en aanbiedingenOverweeg je ook een iPhone 7 abonnement af te sluiten wanneer deze uit komt? Eigenlijk hebben wij pas net kennis gemaakt met de iPhone 6S, deze telefoon is pas enkele maanden op de markt. Dat houdt de liefhebbers niet tegen om zich te verdiepen in de iPhone 7. De geruchtenmolen is dan ook op volle gang en daar lijkt voorlopig geen eind aan te komen. Tot op heden hebben wij verschillende nieuwsberichten langs zien komen betreft de 3.5mm jack, de homeknop, de extra speaker en ga zo nog maar even door. Om het onze lezers makkelijk te maken, hebben wij enkele geruchten op een rijtje gezet. Zo kun jij je er alvast in verdiepen of je een iPhone 7 abonnement wil gaan afsluiten in september 2016.

Het is je hoogstwaarschijnlijk al opgevallen dat het één en ander zal gaan veranderen, zeker bij het design van het iPhone 7. Apple loopt graag vooruit in de ontwikkeling en wil de wereld veranderen. Het gerucht dat de liefhebbers in zijn greep houdt is die betreft de koptelefoonaansluiting. Hoewel het nog een gerucht is, zijn er al enkele productiebedrijven die dit nieuws hebben bevestigd. Dat Apple geen weerwoord geeft is logisch, het bedrijf laat nooit iets weten…tot de onthulling!

Geen koptelefoonaansluiting meer bij de iPhone 7

Dat de iPhone 7 geen koptelefoonaansluiting meer zal krijgen, dat is zo goed als zeker. Maar goed, een gerucht blijft een gerucht tot het tegendeel is bewezen. Het magazine Fast Company beweert met betrouwbare bronnen te hebben gesproken, bronnen die dit gerucht konden bevestigen. Dat zou betekenen dat de nieuwe iPhone smaller zal gaan worden, aangezien er geen 3.5mm jack meer aanwezig zal zijn. Wat een logische vervanger zou zijn is de universele Lightning-poort, ook dat zou zijn bevestigd door het bekende magazine.

De samenwerking op dit gebied zou Apple zijn aangegaan met Cirrus Logic. Dit bedrijf op dit moment al een leverancier betreft de audiochips. Zo zou Cirrus Logic op dit moment werken aan een nieuwe chip, eentje die compatibel is met de verwachte Lightning-aansluiting. De geruchten doen ook de rondte dat er gewerkt zou worden aan een ruisonderdrukking, alleen die technologie zou pas van kracht gaan bij de iPhone 7S. Het verdwijnen van de koptelefoonaansluiting zou een nieuwe markt voor Apple betekenen, aangezien er speciale koptelefoons moeten worden aangeschaft die werken met een Lightning-aansluiting.

Het is op dit moment nog onduidelijk of de nieuwe koptelefoon meegeleverd zal worden met de iPhone 7. Dat zou betekenen dat er los van de telefoon, nog een extra koptelefoon aangeschaft moet worden. Houd daar rekening mee, de kosten kunnen hoog oplopen.

Het is niet alleen slecht weer, er zijn genoeg positieve punten aan de nieuwe manier van muziek luisteren. De koptelefoon kan namelijk direct op de stroombron worden aangesloten. Dat resulteert automatisch in een beter geluid en dat is toch het belangrijkste bij het luisteren van muziek. Het is zelfs mogelijk om de koptelefoon te personaliseren, wat opnieuw ook resulteert in een ideaal geluid. Een liefhebber zal hier met hartenlust van kunnen genieten, een goede set van Apple.

Opladen zonder kabels

Hoewel de komst van een Lightning-aansluiting toch bijzonder genoemd mag worden, mogen de andere geruchten zeker niet vergeten worden. Wat dacht je van het opladen van de telefoon, zonder die vervelende last van bedrading. De iPhone 7 zou dan niet de eerste mobiele telefoon worden die deze optie aan weet te bieden, maar wat zou het handig zijn. Zeker als je jezelf bedenkt dat de bedrading nog wel eens stuk gaat. Ook leuk is het feit dat de iPhone 7 waterdicht moet gaan worden, dan kan een ongelukje nog wel eens zonder gevolgen zijn.

Het vierde gerucht zou ook het één en ander gaan veranderen. Een iPhone 7 zonder homeknop, dat zal even wennen worden. Als de homeknop verdwijnt, dan zal de nieuwe iPhone automatisch een stukje dunner worden. Daar lijkt Apple dan ook zijn zinnen op gezet te hebben, een dunnere iPhone.

Er gaan ook al enkele geruchten over de iPhone 7 Plus, hoewel de komst van die telefoon nog zeer ver lijkt. De iPhone 7 Plus zal gaan beschikken over een 256GB opslag en de accucapaciteit zou ruim worden verbeterd. Handig voor de iPhone-gebruikers die regelmatige over te weinig opslag beschikken.

Tweede speaker

Doordat de 3.5mm jack zal gaan verdwijnen, komt er ruimte voor een andere verbetering. Dat zou een extra, tweede speaker moeten gaan worden. De tweede speaker komt onderaan de telefoon, exact op de plek waar nu de 3.5mm jack zit. Deze verbetering moet voor een stereogeluid gaan zorgen, wat overigens niet vernieuwend binnen de telefoonmarkt is. Veel concurrenten bieden al mobiele telefoons aan, die over een stereogeluid beschikken. Al met al geeft het wel wat aan, de hoeveelheid geruchten, Apple wil met de iPhone 7 gaan verrassen en een fijne indruk achterlaten.

Of deze geruchten kloppen, zullen we nog moeten bezien. In september 2016 wordt zeer waarschijnlijk weer een Apple event gehouden waarin de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus worden aangekondigd. Kort daarna zal het al mogelijk zijn een iPhone 7 abonnement te reserveren bij verschillende aanbieders in Nederland.