Honor 7 abonnement en aanbiedingen

Overweeg je een Honor 7 abonnement? De Honor smartphones zijn relatief nieuw op de markt. Honor is een dochteronderneming van het Chinese Huawei. Nu is deze smartphone ook in Nederland te verkrijgen. Wil je ook weten wat de Honor 7 te bieden heeft, lees dan snel verder. Of vind direct het goedkoopste Honor 7 abonnement door de goedkoopste aanbiedingen met elkaar te vergelijken:

Honor 7 abonnement informatie

Wil je ook een snelle smartphone voor een goede prijs? Het Honor 7 abonnement heeft dat te bieden. Met de Honor 7 heb je behalve een mooi design ook een snelle smartphone te pakken. De Honor 7 is een Chinese android smartphone die vooral op prijs concurreert. Met een scherp scherm en een robuuste behulzing is het zeker een goede keus. Ook de snelle processor en het grote RAM-geheugen zorgen voor een optimale smartphone ervaring.

Door de metalen behulzing is de Honor 7 mooi uitgevoerd en ook stevig voor een smartphone. Hierdoor wordt de smartphone ook niet te warm om vast te houden wat bij veel smartphones nogal eens wil voorkomen. Een groot voordeel dus. De Honor 7 is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder zwart, goud en grijs. Zo kun je de kleur kiezen die jij het mooist vindt.

Met Honor 7 kan je gebruik maken van de 4G netwerken van alle Nederlandse providers. Waar sommige Chinese smartphones dit niet in Europa kunnen, is dit voor de Honor 7 gelukkig geen probleem. Laat je hierdoor dus niet weerhouden om een Honor 7 abonnement te nemen.

Ben je geïnteresseerd in een Honor 7 abonnement maar wil je graag eerst meer weten? Hieronder vind je een uitgebreid review van de Honor 7. Verder kan je op onze website met de vergelijkingstool allerlei smartphones met elkaar vergelijken. Hier kan je dus makkelijk zien welke smartphones er voor jou uitspringen. Waar let je het meeste op? Ga je vooral voor een mooie prijs? Of heb je juist veel verschillende eisen als het gaat om camera of geheugen? Kijk je naar de hardware of vooral naar de beste deal qua belminuten? Wat ook je voorkeur heeft, onze vergelijkstool weet raad. Wellicht blijkt een Honor 7 abonnement aan al je eisen te voldoen.

Honor 7 Review: Een goede opvolger van de Honor 6

De Honor 7 is de opvolger van de Honor 6. De Honor 7 heeft een mooie metalen behulzing en zelfs twee camera’s. Ook is de Honor 7 uitgevoerd met een vingerafdrukscanner. De accuduur is goed en de smartphone heeft een snelle processor. De graphics zijn niet optimaal maar games kunnen er wel prima op spelen. Zonder veel extra en onnodige standaard apps blijft er dus veel geheugen over voor je eigen app keuzes. Wat wil je nog meer?

Hardware / Software: Veel mogelijkheden

De Honor 7 heeft een Kirin 935 processor en een werkgeheugen van 3 GB. Dit maakt het toestel geschikt voor diverse zware games en apps die hierdoor prima zullen functioneren. De Honor 7 komt standaard met een geheugen van 16 GB maar het is ook mogelijk om de versie met 64 GB te kiezen. Je kunt dit dus zelf bepalen en hierbij rekening houden met de eisen die jij aan je smartphone stelt. Niet iedereen is te spreken over de grafische kwaliteiten waar de Honor 7 over beschikt.

Waar het bij sommige smartphones voorkomt dat er onnodige software geïnstalleerd wordt die ook nog eens niet te verwijderen is, heeft de Honor 7 dit probleem zeker niet. Hierdoor bepaal je dus vooral zelf wat voor apps je op je smartphone wilt hebben staan en wordt het geheugen niet al opgeslokt door apps die je misschien niet eens gebruikt. Wat wel een minpuntje is dat er geen duidelijk overzicht is over je apps. Dit kan lastig zijn en ook enigszins ingewikkeld. Er is echter een knop aan de zijkant van de Honor 7 waarmee je snel je favoriete en meest gebruikte apps kunt vinden.

De gebruikte software is Emotion UI. Dit is software die ontwikkeld is door Huawei en die enigszins lijkt op Android 5. Voor sommige gebruikers zal dit even wennen zijn, anderen vinden het juist prettig. Wat ook erg fijn is dat de Honor 7 het meldt wanneer bepaalde apps veel energie gebruiken of juist privacy gevoelige rechten eisen. Dit kan erg handig zijn om te weten. Veel gebruiksopties zijn optioneel waardoor je zelf kan bepalen of je ze wel of niet wilt gebruiken.

De accu is heel bijzonder. Deze kan op een speciale manier opgeladen worden waardoor het opladen supersnel gaat. Zo zou je al binnen een half uur de halve accu kunnen opladen. Dit is dus zeker handig als je smartphone snel aan de lader moet terwijl je de Honor 7 ook weer snel nodig hebt. Zeker een groot pluspunt. De bijgeleverde oordoppen zijn dan weer wat minder. Hier zijn meerdere gebruikers ietwat minder over te spreken. De speakers zijn verder qua geluid wel goed: het is dus vooral de headset zelf die soms minder goed bevalt.

Camera: 20 megapixels achter, 8 megapixels voor

De Honor 7 heeft maar liefst twee camera’s, zowel voor als achter. Beiden camera’s zijn voorzien van flits. De front camera is een 8 megapixel camera terwijl de back camera een 20 megapixel camera is. Hierdoor kan je dus een behoorlijk goede kwaliteit foto’s maken. Standaard staat de camera echter ingesteld op foto’s van 10 megapixel. De 20 megapixel foto’s zijn van een betere kwaliteit en ook flink scherper. Nadeel ervan is dat de camera dan wel langzamer werkt en de foto’s natuurlijk logischerwijs ook meer geheugen innemen. Een ander minpuntje is dat de camera uitsteekt waardoor het moeilijk is om de smartphone plat neer te leggen en de kans op schade ietwat toeneemt.

Verder is het mogelijk om een langere sluitertijd in te stellen voor een mooi effect of panorama- of nachtfoto’s te maken. De kleuren zijn mooi en helder en ook met weinig licht zijn de foto’s redelijk goed. Wel is er dan enigszins ruis wat bij veel smartphone camera’s voorkomt. Natuurlijk kan je ook filmen met de Honor 7 camera. Helaas geen 4K mogelijkheid maar wel keuze uit verschillende opties. De camera is makkelijk in gebruik en geeft goede resultaten.

Het uiterlijk: Metaal staat voor de Honor 7

Zoals al vermeld heeft de Honor 7 een metalen behulzing wat voor stevigheid zorgt en de smartphone koel houdt. De smartphone zal dus niet steeds warmer worden terwijl je hem vasthoudt, iets wat soms behoorlijk lastig kan zijn en regelmatig voorkomt bij smartphones. Dit probleem heeft de Honor 7 dus zeker niet. De behulzing ziet er mooi uit en ligt goed in je hand. Ook komt de Honor 7 in verschillende kleuren. Zo is hij verkrijgbaar in het grijs, zilver en goud. Je kan dus je favoriete kleur kiezen.

Het scherm geeft een scherp beeld en heeft een goede pixeldichtheid. Ook kan je de schermtinten aan jouw gebruik toepassen voor een optimaal beeld. Op de helderheid en het contrast is niets aan te merken en ook de kijkhoeken voor de Honor 7 zijn goed. Een enkele gebruiker vindt het wit wat te blauwig overkomen. Gelukkig kan je het scherm goed op je eigen eisen instellen en de tinten dus naar jouw smaak aanpassen.

Het beeld is niet helemaal krasbestendig: dit is wel een minpuntje. Wanneer je voorzichtig bent zou er echter niets aan de hand moeten zijn maar kijk uit met bijvoorbeeld sleutels want die kunnen soms krassen veroorzaken. Je smartphone kan je dus beter niet samen met sleutels of muntjes in een broek- of jaszak stoppen.

De led-notificatie is soms slecht te zien omdat het lampje wat dieper in het scherm ligt. Het is dus niet vanuit alle hoeken goed zichtbaar als je bijvoorbeeld een nieuw berichtje ontvangt. Ook zit de speaker op een wat lastige plek. Het geluid is verder wel goed en helder.

Competitie: Honor 7 vs andere merken

In vergelijking met de Honor 6 zijn er enkele verbeteringen uitgevoerd. Zo is bijvoorbeeld de vingerafdrukscan nieuw. Ook zijn de camera’s verbeterd maar er is ook veel hetzelfde gebleven. De smart key waarmee je snel je favoriete apps kunt vinden is ook gloednieuw.

Waar een behoorlijk aantal toestellen slechts 2 GB als werkgeheugen heeft, scoort de Honor 7 dus beter met zijn 3 GB. Ook de camera’s die beide flits hebben zijn best concurrerend. Verder is het fijn dat je een keuzemogelijkheid hebt qua geheugen: zo kan je gaan voor de 16 GB of juist de 64 GB. Er zijn smartphones met een beter standaardgeheugen van 32 GB zoals de Sony Xperia Z5 waarbij je echter geen keuze hebt voor een groter geheugen. Bij de iPhones is dit echter wel het geval.

De Honor 7 wordt ook wel eens vergeleken met LG G3 die ook een snelle processor, goed werkgeheugen heeft en goede camera en scherm heeft. Deze smartphone is echter wel meer aan de prijs. Dit geldt ook voor de iPhones waar de Honor 7 mee vergeleken kan worden. Er zijn snellere en betere smartphones op de markt. Het is natuurlijk logisch dat in een vergelijking met duurdere toestellen de Honor 7 iets minder goed presteert. Voor zijn eigen prijsklasse doet de Honor 7 het echter goed en is het een uitstekende keus.

Conclusie: Met een Honor 7 abonnement probeer je wat anders dan de meute

De Honor 7 is een smartphone die relatief snel is en redelijk veel aan kan qua hoeveelheid apps en ook zware games soepel zal laten draaien. De metalen behulzing zit er mooi uit en is een goede bescherming voor de smartphone. Ook wordt de Honor 7 niet heet door gebruik waardoor het een prettige smartphone om vast te houden is. Met maar liefst twee camera’s is de Honor 7 ook interessant voor de gebruikers die graag en veel fotograferen. Zo is er de mogelijkheid om een langere sluitertijd in te stellen en zijn ook de nachtfoto’s redelijk goed.

Op de Honor 7 is geen onnodige software geïnstalleerd en de smartphone waarschuwt je wanneer een app extra veel energie gebruikt. De accu kan op een snelle manier opladen: een optie die behoorlijk handig is als je al snel weer weg moet en daar maar kort de tijd voor hebt. Het scherm is goed en scherp en heeft een hoge pixeldichtheid en ook is de Honor 7 relatief goedkoop. Enkele nadelen zijn de oortjes die niet optimaal zijn en minder overzicht over je apps. Ook moet je een beetje met het scherm uitkijken in verband met mogelijke krassen. Dit geldt echter voor meerdere smartphones. Twee andere nadelen zijn dat de camera uitsteekt en de vingerafdrukscan op de achterkant zit. Dit is niet heel erg gebruiksvriendelijk. Daar tegenover staat dan weer een mooie prijs, een goede accu met mooie oplaadmogelijkheden en een mooie en robuuste behulzing.

Als je het allemaal tegen elkaar afweegt is de Honor 7 een goede keuze in de mid-range qua prijzen. De smartphone doet het over het algemeen goed en heeft hier en daar een paar kleine minpuntjes.
Je hebt dus met de Honor 7 een goede smartphone in handen die ook nog eens een strak uiterlijk heeft. Probeer het Honor 7 abonnement eens uit en ontdek het zelf.

Voordelen
– Snelle processor
– Mooi uiterlijk met metalen design
– Relatief goedkoop
– Goede accuduur

Nadelen
– Oordoppen minder mooi
– Speaker op onhandige plek
– Led-notificatie slecht te zien