LG G4 abonnement en aanbiedingen

LG G4 abonnement vergelijken? Wij van Abonnement.net hebben de goedkoopste LG G4 abonnementen voor je op een rij gezet. Zo vind je direct de beste aanbieding voor de LG G4! Ook kun je meer lezen over de LG G4 in onze review.

LG G4 abonnement informatie: Een samenvatting

Ook de LG G3 heeft een opvolger gekregen. De LG G4. Alhoewel sommigen beweren dat dit toestel bijna identiek aan zijn voorganger is, valt er op het eerst oog meteen een verschil op: het uiterlijk. De LG G4 heeft namelijk de mogelijkheid om een lederen achterkantje te hebben. In Nederland kun je de zwart of bruine variant krijgen. Een leuk item, waarmee de smartphone gelijk uit de rest van groep springt. Daarnaast geeft het leer ook een bepaalde grip, waardoor het toestel nog beter te gebruiken is en makkelijk in de hand ligt. Ben je toch geen fan van het leer, dan is het achterkantje ook gewoon in het plastic te krijgen. De plastic variant levert in de kleuren wit, grijs of goud. Voor de lederen variant betaal je 50 euro meer, maar dan heb je ook een uniek plaatje tussen de metalen en plastic toestellen. Net als de G3 heeft ook de G4 weer een groot scherm met verbluffende resolutie. Films kijken, fotogalerijen afgaan, games spelen, met de LG G4 is het geen probleem. Het toestel heeft daarnaast een groot intern geheugen, wat nog uit te breiden valt met een MicroSD-kaart. De camera van de LG G4 is zowel aan de voor- als achterkant verbluffend. Selfies worden haarscherp en alles wat je tegenkomt, kun je snel en scherp vastleggen. Een ware aanwinst voor dit toestel dus. Ook de batterij valt te prijzen. Waar het vaak mis gaat bij anderen, doordat de grote schermen en hoge resoluties veel energie kosten, heeft LG het goed aangepakt. Je kunt het toestel goed gebruiken en de dag er rustig mee doorkomen. Een geweldige verbetering op zijn voorganger. De gebruiker die op zoek is naar een klasse-smartphone, met een prachtige camera en een uiterlijk die nét even anders is als de rest, kan met de LG G4 goed door een deur.

Een LG G4 abonnement geeft je de gelegenheid om dit vlaggenschip te bemachtigen, zonder er in één keer een berg geld voor neer te leggen. Om uit te vinden welk LG G4 abonnement het beste bij jou past, hebben we een vergelijkingstool ontwikkeld. Deze helpt je een handig bij het zoeken naar het beste abonnement.

Review: Beginnend bij de hardware

De LG G4 beschikt over een hexacore-processor genaamd Snapdragon 808. Dit is een snelle 64 bits-processor, waar je moeiteloos mee kunt werken. Of je nu films wilt kijken, games wilt spelen of snel wilt wisselen via apps, deze processor geeft maximaal een kleine hapering, waar de meesten niks van zullen merken. Bij een goede processor hoort een goede batterij. Gelukkig heeft LG dit goed aangepakt. Met een Li-Ion batterij van 3000mAh, hoef je niet bang te zijn dat het toestel midden op de dag uitvalt. Met gemak komt hij de dag door. Een goed toestel voor de intensieve gebruiker en een eigenschap wat een aantal van zijn concurrenten niet hebben. Dit is tevens ook een goede verbetering ten op zichten van zijn voorganger, de LG G3. De batterij is tevens verwisselbaar. Dit is een eigenschap dat vele concurrenten al hebben weggelaten, pluspunt voor LG dus. Ook kun je gebruikmaken van Quick Charge, waarbij je toestel binnen een uur weer volledig opgeladen is. Wel is hiervoor een speciale oplader noodzakelijk. Deze moet je er los bijkopen.

Ook over het interne geheugen zijn we goed te spreken. Waar sommige nog wel eens de plank mis slaat en een toestel aanbieden met een laag intern geheugen (om dit vervolgens te verdoezelen met een MicroSD-slot), geeft LG je gewoon een toestel met 32GB aan intern geheugen. Hiervan bestaan 3GB uit werkgeheugen, wat betekent dat je 29 GB overhoudt voor jezelf. Daarnaast hebben ze er ook nog een MicroSD-slot in geplaats en kun je al je media opslaan in een cloud, voor het geval je écht geheugen te kort komt. Toch zullen de meesten genoeg hebben aan het interne geheugen wat het toestel biedt. Hoe vol dit toestel ook raakt, de processor kan ook dit gewoon handelen.

Uiterlijk: Een groot toestel van 5,5 inch

De LG G4 is groot. Een 5.5 inch scherm, met een Corning Gorilla Glass 3, zorgt misschien voor een probleem in de broekzak, maar heeft zoveel voordelen. Je kunt moeiteloos al je handelingen verrichten, want werken met een groot scherm geeft een goed overzicht. Geen gepruts met kleine knopjes en toetsenborden, de LG G4 kan gemakkelijk worden gebruikt, want alles is nét iets groter. De resolutie van het scherm is 1440 x 2560 pixels, maar daarmee is nog niks gezegd. LG heeft zijn scherm nog meer verbeterd ten opzichten van zijn voorganger. Met een nieuwe schermtechnologie, is het scherm zelfs met zonlicht en ander fel licht goed leesbaar. Dit komt doordat het kleurenbereik, het contrast en de helderheid verhoogt zijn. Een goede zet van LG, want zijn concurrenten hebben hier nog wel eens moeite mee. Ben je specifiek opzoek naar een smartphone met een fenomenaal scherm? Dan moet je bij de LG G4 zijn.

Het toestel van 148.9 x 76.1 x 6.3 mm is niet alleen aan zijn goede beeldscherm op te merken. LG geeft je namelijk de mogelijkheid om een leren achterkantje te bestellen bij je telefoon. Niet iedereen zal hier van houden, dus de optie voor een plastic achterkantje, staat ook open. Liefhebbers van de leren optie, hebben wel iets bijzonders. Niet alleen staat het leuk en wordt het leer na verloop van tijd ‘eigen’, het is ook nog eens erg praktisch. Het ligt vervormd zich een beetje naar je hand en geeft grip. Dit maakt het gebruik van het grote scherm van het toestel nog gemakkelijker. Verder is de voorkant van het apparaat minder spectaculair en erg identiek aan zijn voorganger.

Uitstekende software

De LG G4 beschikt over de op één na nieuwste versie van het besturingssysteem Android, versie 5.1 Lollipop. Sinds de update van de Android 4 versie is er veel veranderd in het besturingssysteem. Toetsenborden zijn geoptimaliseerd, lettertypes zijn moderner geworden, er wordt gebruik gemaakt van 3D-effecten en nieuwe kleuren zijn aangebracht. Daarnaast zijn de apparaten die op deze versie lopen een stuk sneller en soepeler dan de voorgangers. Gehoopt wordt nog dat de LG G4 een update krijgt naar het allernieuwste Android 6.0 Marshmallow, maar dit is tot nu toe nog afwachten. Tot die tijd moet het toestel het met deze versie om en daar valt verder ook niet over te klagen.

Wat fijn is aan LG, is de skin die zij over het besturingssysteem heen gooien. De UX 4.0 is een interface met een frisse uitstraling en felle kleuren. Waar anderen het toestel nog wel eens volgooien met apps die je niet kunt verwijderen, doet LG dit anders. Slechts de functies die er echt toe doen, zetten zij op hun toestellen. Velen kunnen dit erg waarderen. Een aantal apps staan er standaard op, zoals McAfee Security, Health, LG Back-up en QRemote. Al deze apps hebben een nuttige functie en zijn goed te gebruiken in het dagelijks leven. De update naar versie 4.0 bracht ook een nieuwe functie genaamd Smart Bulletin. Dit is een eigen device, uitsluitend voor LG toestellen, waarbij je een overzicht hebt van het weer, afspraken en het laatste nieuws. Dit is te vergelijken met bijvoorbeeld het BlinkFeed van HTC, die hier al langer gebruik van maakt. Met de komst van Smart Bulletin, laat LG zien echt goed bezig te zijn met innovatieve ontwikkelingen. Waar velen stellen dat de toestellen van dit merk niet erg veranderen, is er toch genoeg te zien.

De LG G4 heeft een prachtige camera

Complimenten, LG. Complimenten voor de prachtige camera die jullie hebben bevestigd aan de G4. Waar bedrijven als HTC of Samsung nog wel eens misstappen met het ontwikkelen van een goede camera, heeft LG hier zeker geen problemen mee gehad. De camera van de LG G4 is sinds zijn voorganger erg verbeterd en op meerdere punten vernieuwd, wat echt tot zijn recht komt. Laten we beginnen bij de selfiecamera, want zelfs deze is indrukwekkend. Aan de voorzijde van het toestel zit een 8 megapixel camera, wat voor een frontcamera erg hoog is. Naast het feit dat je scherpe selfies kunt maken, zitten er ook nog leuke extra’s bij. Zo kun je bijvoorbeeld vier foto’s achter elkaar maken, met maar één druk op de knop, een slechte selfie is er niet meer bij.

Dan de camera op de achterzijde, het pronkstuk van het toestel. Het diafragma van het toestel is verbeterd naar f/1.8. Dit betekend dat het toestel meer licht opvangt en de foto’s helderder worden. Ook wordt de beste witwaarde geselecteerd door een nieuwe lichtsensor die de RGB-waarden analyseert. De foto’s hebben dus het beste lichtbalans die je kunt wensen, maar zijn ook nog erg scherp. De 16 megapixel camera in combinatie met de nieuwe snufjes, bewijst maar weer dat LG hard zijn best heeft gedaan om dit toestel tot een succes te brengen. Dit is ze dan ook met vlag en wimpel gelukt.

Competitie: Hoe houdt de LG G4 zich ten opzichte van de concurrenten?

Met concurrenten als de HTC M9 en de Samsung Galaxy S6, doet de LG G4 het ontzettend goed. Waar HTC de mist in ging met de camera, heeft LG dit juist uitstekend gedaan. Ook de verwisselbare batterij is een eigenschap waar de LG alleen ver beschikt. Daarnaast heeft Samsung geen mogelijkheid om het geheugen uit te breiden en LG wel. De prijzen van de toestellen liggen dicht bij elkaar, dus als we puur gaan kijken naar het toestel en zijn specificaties, is LG goed op weg om deze twee toestellen te verslaan

Conclusie: LG G4 abonnement is het overwegen zeker waard!

Waar sommigen zeggen dat de LG teveel op zijn voorganger lijkt, dit klopt als je gaat kijken naar de grote veranderingen. De LG is vanaf de voorkant nog erg hetzelfde en het scherm is zo gelaten. Dit is vooral gedaan omdat deze punten al goed waren. Toch heeft LG veel veranderd. De leren achterkant en de nieuwe versie van de interface zorgt voor een toestel die niet iedereen heeft. Ook de kwaliteit van het scherm en de uitmuntende camera, geven aan dat de LG G4 een top toestel is. Zoeken naar nadelen is erg lastig en als ze er zijn, zijn het kleine dingen. Met de grote onderdelen van het toestel gaat LG nergens de mist in. Waar het bij andere toestellen nog de vraag is of het de prijs wel waard is, kan je bij LG hier volmondig “Ja” op zeggen. Een kwalitatief hoog toestel met uitstekende specificaties.

Voordelen

  • Optionele lederen achterkant
  • Groot scherm met hoge resolutie
  • Goede batterij
  • Prachtige camera, zowel voor als achter

Nadelen

  • Hardware wat haperig
  • Geen grote verbeteringen in vergelijking met zijn voorganger