Samsung Galaxy Note 4 abonnement vergelijken

Samsung Galaxy Note 4 abonnement afsluiten? Dat begint op Abonnement.net! Op deze pagina vind je de goedkoopste Samsung Galaxt Note 4 abonnementen en aanbiedingen, zodat je nooit teveel betaalt voor een nieuw abonnement met de Note 4. Tevens kun je op deze pagina onze review vinden over deze phablet van Samsung.

Samsung Galaxy Note 4 abonnement informatie

Een fenomeen waar velen zich nog steeds over verbazen: de phablet. Het is een smartphone, maar lijkt verdacht veel op een tablet door zijn enorme formaat. Samsung is een fantastische producent als het om phablets gaat en heeft er al velen uitgebracht. Zo ook de Samsung Galaxy Note 4, een smartphone waar een ding als eerste opvalt; het scherm. Samsung heeft begrepen waar een phablet voor dient, want met de Note 4 kun je ongehinderd films kijken en games spelen. Het scherm is niet alleen groot, maar heeft ook een hoge resolutie waardoor het beeld scherp en helder is. Een mooi beeldscherm is helaas niet genoeg om een smartphone een topsmartphone te noemen. Samsung is dus hard aan te slag gegaan om deze phablet nog meer goede snufjes te geven. Zo heeft de Samsung Galaxy Note 3 een razendsnelle hardware. Toen het toestel net uitgebracht was stond hij bekend als krachtigste Androidtoestel ooit, dus op dit moment loopt hij nog steeds goed mee met de rest. Ook de camera van dit toestel is fantastisch, hoewel dit niet zo gek is. Met een scherp beeld als deze, moet een goede camera natuurlijk niet ontbreken. De foto’s die je met de camera maakt, zijn dan ook haarscherp én helder. Een andere handige gadget die je bij het toestel krijgt is een stylus. Omdat het beeldscherm zo groot is, is deze soms wat lastig te besturen. De bijgeleverde stylus geeft hierbij de oplossing, om het apparaat zo goed mogelijk te bedienen. Ook snufjes als een vingerafdrukscanner, maakt dit apparaat de moeite waard. Ten opzichten van de Galaxy Note 3 is het toestel erg opgeknapt. De resolutie van het scherm is verbeterd en de camera heeft meer megapixel gekregen. De liefhebbers van de Note 3, kunnen zijn verbeterde nakomeling dus in hun armen sluiten.

Een Samsung Galaxy Note 4 abonnement is te vergelijken met de vergelijkingstool op onze website. Veel providers bieden de Note 4 aan en hebben verschillende abonnementen die je kunt samenstellen. Welk abonnement voor jou geschikt is, hangt helemaal af van jouw voorkeuren. Met onze vergelijkingstool kun je makkelijk invullen welke eisen jij stelt aan een Samsung Galaxy Note 4 abonnement, en de goedkoopste aanbieding zal zo direct uit de vergelijker rollen.

Samsung Galaxy Note 4 Review: Een toestel met krachtige hardware

Een groot toestel al deze, heeft ook een krachtige processor nodig. De Note-collectie staat tevens bekend om zijn uitmuntende hardware. De Samsung Galaxy Note 3 is hier geen uitzondering van. Het toestel heeft een quadcore-processor van 2,7GHz genaamd Snapdragon 805. Een indrukwekkende processor, wat zich door de meeste intensieve games en apps heenslaat. Het verwisselen, opstarten en afsluiten van apps gaat razendsnel en er is geen hapering te ontdekken. Ook kun je met het toestel multitasken en de meest zware website bezoeken. Dit is mede te danken aan het werkgeheugen van 3GB. Dit lijkt een hoop, maar met een intern geheugen van 32GB, is dit niet zo veel. Ook is het interne geheugen nog uit te breiden met een MicroSD-kaart van maximaal 128GB. op dit grote toestel, kun je dus ook een ontzettend groot aantal aan apps, games en andere media kwijt.

Wat ook belangrijk is bij een toestel van dit formaat, is een goede accu. Het grote scherm en de geweldige processor, slurpen de energie uit het apparaat. Gelukkig heeft Samsung hier goed aan gedacht. De Li-Ion batterij heeft 3220mAh, waarmee deze phablet bij intensief gebruik gemakkelijk het einde van de dag haalt. Wat sommigen zich zullen afvragen is waarom deze accu zo groot is en toch maar een dag mee gaat. Het antwoord is eigenlijk al genoemd. Een smartphone van dit formaat heeft simpelweg veel meer energie nodig, dan een smartphone van een gewoon formaat. Niet alleen de schermgrootte is hier van belang. Ook andere punten als de camera en de software spelen een rol in dit energieverbruik.

Gelukkig besteed Samsung bij zijn phablets altijd veel aandacht aan zijn batterij, waardoor je altijd de dat zult doorkomen met de Note 4. Ook kun je een spaarstand aanzetten, wat het leven van je batterij nog extra verlengd. Als je deze inschakelt zullen er wat overbodige luxe uit worden gezet, en alleen het noodzakelijke blijven werken. Zo kun je nog uren langer genieten van de Galaxy Note 4. Nadeel is dan wel, dat je niet alle opties kunt gebruiken.

Het uiterlijk van de Samsung Galaxy Note 4

Wat het eerst opvalt aan de buitenkant van de Samsung Galaxy Note 4, is natuurlijk het beeldscherm. Als het scherm uitstaat zie je alleen het 5,7 inch scherm, omlijnd door een dun stukje behuizing, om het scherm zo groot mogelijk te houden. Start je het scherm echter op, dan zal je verbaast zijn over wat je ziet. De kleuren zijn ontzettend helder en prachtig om te zien. Daarnaast kun je vanuit alle hoeken van het scherm, goed lezen wat er op het scherm staat. Zelfs bij direct zonlicht kun je het toestel moeiteloos gebruiken. Wat een aanwinst voor de Note 4. Deze fenomenale schermervaring heeft zich niet alleen te danken aan de resolutie van 2560×1440 pixels. Ook de kleurrijke skin van TouchWiz en het super amoled-paneel, zorgen voor de prachtige kleuren en de perfecte contrasten hiertussen. Omdat het toestel simpelweg niet te bedienen is met één hand en het met twee handen misschien wat lastig wordt, heeft Samsung een extraatje meegeleverd. De verbeterde stylus zorgt ervoor dat je het scherm soepel en optimaal kunt gebruiken. Ook voor bijvoorbeeld het schrijven van teksten op je Note 4, is de stylus gemakkelijk te gebruiken.

Verder met het design van de Galaxy Note 4, want het scherm is niet het enige. Het toestel lijkt over het algemeen erg op zijn voorganger, de Samsung Galaxy Note 3. De grootte van het scherm, de camera, de speakers en de knoppen zijn nagenoeg hetzelfde neergezet. Toch valt er iets op aan het nieuwste model. De Galaxy Note 4 heeft namelijk een metalen frame gekregen, wat er gelijk voor zorgt dat hij een veel luxere uitstraling krijgt. Ook is zijn de hoeken scherper dan zijn voorganger. De meningen zijn hierover verdeeld, maar over het algemeen vind niemand dit storend. Een leuk snufje wat aan de Note 4 is toegevoegd, is het ontgrendelen doormiddel van je vingerafdruk. Hoewel een inlogcode of –teken goed genoeg is, is deze innovatieve technologie leuk om te hebben.

Niet op de nieuwste versie van Android

Dat de Samsung Galaxy Note 4 nog niet op de nieuwste versie van Android loopt, is een kleine tegenvaller. Gelukkig loopt hij op een voorganger van het besturingssysteem: Android 5.0.1 Lollipop. Sinds de update van de Android 4 versie is er veel veranderd in het besturingssysteem. Toetsenborden zijn geoptimaliseerd, lettertypes zijn moderner geworden, er wordt gebruik gemaakt van 3D-effecten en nieuwe kleuren zijn aangebracht. Daarnaast zijn de apparaten die op deze versie lopen een stuk sneller en soepeler dan de voorgangers. Of de update naar versie 6.0 Marshmallow ooit zal komen, is nog de vraag. Gelukkig is de vijfde versie ook voldoende om goed met het apparaat te kunnen omgaan.

Samsungs eigen skin, TouchWiz, is er uiteraard ook weer bij. Ook dit heeft een voordeel voor de kleuren van het scherm, deze zijn zoals altijd fel en helder. De versie die op dit toestel geprogrammeerd zit geeft deze felle kleren echter wel wat overzicht. Het is opgeruimder dan voorheen. Dit zorgt ook weer voor een soepelere werking van het toestel. Je kunt de homepage bijvoorbeeld aanpassen zoals jij dit prettig vind en zijn de instellingen netjes onderverdeeld in overzichtelijke groepen. Ook mak je gebruik van de snelle instellingen bovenin de notificatiebalk. De vast apps die Samsung bij zijn toestel levert, zijn dit keer beperkt tot een minimum. Voor de één een teleurstelling, voor de ander een zegen.

De camera van de Note 4

Een ander eigenschap van de Note-collectie, waar velen altijd over te spreken zijn, is de camera. Ook deze keer is de camera verbeterd ten opzichten van zijn voorganger. Waar de Note 3 nog een 13 megapixels camera aan de achterkant had, heeft de Note 4 16 megapixels gekregen. Ook beschikt hij over een beeldstabilisator, wat de plaatjes die je schiet nog scherper maakt. In donkere omgevingen presteert de camera ook uitstekend. Waar anderen hier nog wel eens de mist in gaan, worden foto’s met slecht weer of in een doffe locatie, ook erg mooi. Daarnaast kon je je foto’s nog meer optimaliseren, door gebruik te maken van de extra functies. Denk hierbij aan witbalans, ISO-waarden en belichting. Ook kun je extra inzoomen, scherpstellen en gedetailleerd je beeld vastleggen.

Ook heeft het toestel een selfiecamera. Deze is echter niet zo indrukwekkend als zijn vriend op de achterkant. Deze camera heeft 3,7 megapixel en geeft de optie om ook breed foto’s te maken. Ook dit onderdeel is sterk verbeterd sinds de Note 3 en maakt mooie selfies. Toch is het pronkstuk van het toestel, toch wel de prachtige lens op de achterkant.

Competitie: Note 4 vs vergelijkbare toestellen

De phablet wordt steeds populairder en zoals eerder verteld is Samsung een kei in het ontwerpen van deze toestellen. Zo hebben ze bij de Samsung Galaxy Note 4, weer goed hun best gedaan. Vergelijkbare toestellen als de Apple iPhone 6S en de LG G3, lopen achter op dit model. Het toestel blijf goed in je hand zitten en werkt soepel. De stylus geeft de mogelijkheid op extra bediening, waar concurrenten deze kans laten liggen. Als je op zoek bent naar een phablet in zijn prijsklasse, is de Samsung Galaxy Note 4 zeker een aanrader.

Conclusie: Met een Samsung Galaxy Note 4 abonnement beschik je over een complete phablet

Een phablet-liefhebber wordt heel blij van dit mooie toestel van Samsung. Overal is aan gedacht; een snelle processor, een geweldige batterij, een perfect scherm en een fenomenale camera. Van de grootte van het toestel moet je houden, maar na het succes van de vorige Note’s, moeten we stellen dat er toch wel dergelijk animo voor is. Of je nu een liefhebber bent of de stap wilt zetten om er een uit te proberen: veel beter ga je hem niet krijgen. Je moet er een aantal euro’s voor neerleggen maar dan heb je ook wat. In een woord een grote aanrader.

Voordelen
– Groot scherm met prachtige resolutie
– Snelle hardware
– Handige stylus bijgeleverd
– Goede camera

Nadelen
– Vrij prijzig, hoewel de adviesprijs steeds lager wordt
– TouchWiz oogt erg druk en kan niet worden uitgezet