Samsung Galaxy S4 abonnement vergelijken

Samsung Galaxy S4 abonnement afsluiten? Dit toestel is nog steeds verkrijgbaar en ook in deze tijd kun je nog uitstekend uit de voeten met een Samsung Galaxy S4. In onze vergelijker vind je de goedkoopste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S4.

Samsung Galaxy S4 abonnement informatie

Bovenaan deze pagina kun je alle Samsung Galaxy S4 abonnementen met elkaar vergelijken. De Samsung Galaxy S4 is hét toptoestel uit 2013. Met zijn 1080 pixels AMOLED display, zijn 1.9GHz quad-core chipset, besturingssyteem Android 4.2 en 13MP camera naast een heel nieuw assortiment aan nieuwigheden ten opzichte van zijn voorganger is de Samsung Galaxy S4 een toptelefoon. Het toestel beschikt over 2 GB aan werkgeheugen, heeft 16 GB of 32 GB opslagruimte (die overigens door middel van een externe SD kaart nog opgevoerd kan worden) en een accu van 2600 mAh die indien gewenst ook nog inwisselbaar is door de los te halen achterkant van het toestel. Mocht je kiezen voor een Samsung Galaxy S4 abonnement dan heb je een van de beste telefoons van de afgelopen jaren in handen. Zeker niet onbelangrijk is het mooie grote scherm van de S4. Qua silhouet en design is de Samsung S4 weinig veranderd, het ontwerpteam heeft echter wel een aantal slimme maar cruciale veranderingen aangebracht voordat het zich verder op de binnenkant van dit toptoestel richtte. Het materiaal is hetzelfde functionele plastic gebleven. De S4 wordt geleverd in Frost White en Black Mist met een dwarssteekpatroon, het geeft de telefoon net iets meer persoonlijkheid. Het grootste voordeel van deze materiaalkeuze blijft de duurzaamheid en de stootvastheid van de Samsungtelefoons. Een van die slimme veranderingen is de plaatsing van Gorilla Glass 3 net een haardikte onder de rand van het toestel. Deze kleine verandering zorgt ervoor dat het glas een stuk minder kwetsbaar is voor stoten en krassen dan het display van de S3. Deze eigenschappen zullen zeker de wat onhandigere kiezers voor een Samsung Galaxy S4 abonnement aanspreken. Echt spannend en vernieuwend is het niet, verstandig wel. Het grotere display is zeker een verandering ten opzichte van de S3. Het toestel is 5 inch waar zijn voorganger 4,8 inch was, maar is tegelijk ook smaller. Wel zijn de hoeken rechter en minder afgerond. Heel opvallend zijn deze visuele veranderingen echter niet.

Samsung Galaxy S4 review: overcompleet toestel van Samsung

Voor de vernieuwende eigenschappen van de Samsung S4 moeten we naar de binnenkant van de telefoon, op het gebied van design blijft Samsung conservatief. Met de Snapdragon 600 heeft de Samsung S4 een supersnelle processor. In combinatie met een 2 GB werkgeheugen levert dit een rappe telefoon op die is niets tekort schiet. De Samsung Galaxy S4 loopt haast over van de nieuwe features, waarvan voornamelijk de features die gebaseerd zijn op bediening door je ogen of gebaren het meest indrukwekkend zijn. Vooral de technologie-nerds smullen van deze smartphone.

Samsung Galaxy’s S4 1080 pixels super AMOLED display

Met zijn 5 inch, 1080 pixels Super AMOLED display doet de Samsung Galaxy S4 een goede gooi naar de winst voor beste scherm. Met zijn AMOLED scherm zijn de kleuren dieper en contrastrijker dan op een LCD scherm. Het wit op het scherm van de S4 lijkt witter en het zwart zwarter. Tekst op het beeldscherm is ongelooflijk mooi helder en afbeeldingen zijn levensecht. Tegenover het display van de 3S met 720 pixels is dit een wereld van verschil. Foto’s en video’s zijn van levensechte kwaliteit op dit type scherm, en het is een waar plezier om door websites te scrollen of je mail te lezen met zulke scherpe letters en weergaves.

TouchWiz inrichten naar eigen wens

De Samsung S4 heeft naast super krachtige hardware hard aan zijn eigen software TouchWiz gewerkt, een eigen software-laag over Google’s Android. Dit heeft geresulteerd in enorm veel handige functies speciaal aangepast aan de wensen van de Samsung modellen. Een fijne bijkomstigheid is dat de gebruiker de TouchWiz interface geheel naar eigen wens en inzicht kan aanpassen. In de standaard instellingen is alles groot, dik en duidelijk aanwezig. De meningen hierover zijn verdeeld, maar overzichtelijk is de interface op die manier wel. Mocht je deze standaard zat zijn dan bieden de verschillende modes verlichting.

Je smartphone bedienen met je ogen

De Samsung S4 barst bijna uit elkaar van de nieuwe features. De belangrijkste vernieuwing zijn de verschillende features die gebaseerd zijn op gebaren en bewegingen. Een van de belangrijkste functies van de Samsung S4 die met deze technologie werkt is Smart Scroll. De camera aan de voorkant van de smartphone volgt je ogen en door naar beneden te kijken en door je hoofd te draaien kun je door een webpagina scrollen. Hoewel deze feature zeker futuristisch klinkt werkt het niet altijd even accuraat, zeker in schemerige situaties detecteert de S4 je ogen niet altijd goed, en niet alle applicaties ondersteunen deze mogelijkheid. Met je vinger scrollen is makkelijker, maar het blijft mooie technologie. Een laatste slimmigheid om te benoemen is Smart Pause. De telefoon pauzeert automatisch alle video’s die je aan het kijken bent als de camera detecteert dat je ogen niet meer naar het scherm kijken.

Nieuwe functies: Air Gesture en Air View

Hoewel de Samsung S4 zo vol zit met nieuwe features dat ze nooit allemaal besproken kunnen worden, zijn Air Gesture en Air View zijn andere nieuwe functies op de Samsung Galaxy S4 die de moeite van het noemen waard zijn. Met Air Gesture kan je met handgebaren bladeren door foto’s of webpagina’s, op en neer scrollen of de telefoon opnemen als je gebeld wordt. Met Air View kun je door met je vinger net boven het scherm te bewegen extra informatie tonen zonder het scherm aan te tikken. Beide features werken vlekkeloos. Ook functies die al voorkwamen op de Galaxy Note 2 en de Galaxy S3 komen nu, verbeterd, terug op de Galaxy S4. Met Pop Up Play kan je in een apart venster video’s bekijken terwijl de smartphone verder ook normaal te gebruiken blijft. Bij Multi Window kan je, zoals je naam al zegt, gebruik maken van meerdere schermen in je ene scherm, waardoor je volop gebruik maakt van de grootte van de display van de S4.

Al deze indrukwekkend features kunnen nooit goed zijn voor de tijd die je accu meegaat. Samsung heeft hier rekening mee gehouden. De accu van de Galaxy S4 is er een met een capaciteit van 2600mAh. De accu is behalve groter dan zijn voorganger ook groter dan de accu van de Galaxy Note. Met normaal gebruik van de telefoon gaat de accu een volle dag mee. Als hij dan aan de lader gaat is er niets aan de hand.

Een indrukwekkende 13 megapixel camera

De Samsung S4 heeft een indrukwekkende 13 megapixel camera en bijna oneindig veel nieuwe opties. Naast het flinke aantal extra megapixels is ook de interface van de camera applicatie aangepast. Het is met deze aanpassingen overzichtelijker waar je functies kunt selecteren. Eraser en Dual Shot zijn leuke functies. Met Dual Shot maak je met zowel de camera aan de voor als aan de achterzijde van de telefoon een foto, waardoor je een selfie combineert met het uitzicht waar je zelf naar kijkt. Met Eraser maakt de camera verschillende foto’s snel na elkaar zodat je op een later moment ongewenste elementen op je foto kunt weghalen door de beste combinaties van foto’s te kiezen. Handig op drukke plekken.

Volop concurrentie voor de Samsung Galaxy S4

De telefoon heeft volop concurrentie, maar als belangrijkste concurrent geldt Apple dat met de iPhone 5, de 5C en de 5S in dezelfde vijver vist. Als opvolger van de S4 heeft Samsung inmiddels de Samsung Galaxy S5 en de Samsung Galaxy S6 uitgebracht. Het afsluiten van een Samsung Galaxy S7 abonnement zal waarschijnlijk vanaf maart 2016 mogelijk zijn.

Conclusie: Met een Samsung Galaxy S4 abonnement beschik je over een toestel barstensvol nieuwe technologie

De Galaxy S4 is een stevige verbetering ten opzichte van de Galaxy S3, en op zichzelf een van de beste telefoons van zijn tijd. De indrukwekkende hardware prestaties in combinatie met de soepel werkende software en de interessante nieuwe features maken de S4 een toptelefoon. De telefoon zit zo vol met nieuwe technologie dat hij bijna uit elkaar barst. Hoe leuk al deze nieuwe ontwikkelingen ook zijn, het zijn er nu zo veel dat het lijkt alsnog Samsung ze nog niet allemaal op en top heeft kunnen door ontwikkelen. Met alle innovatie is de Samsung s4 meer dan slim, maar een echt duurzame verandering zit er niet in. En, een kniesoor die er op let bij zo’n complete telefoon, maar een nieuw fris ontwerp zou Samsung niet slecht staan.

Voordelen
– Scherp 1080 Pixel AMOLED display
– Snapdragon 600 hardware
– Super camera

Nadelen
– Behuizing voelt goedkoop
– Saai design
– TouchWiz doet verouderd aan