Samsung Galaxy S6 Edge Plus abonnement en aanbiedingen

Samsung Galaxy S6 Edge Plus abonnement afsluiten? Op Abonnement.net vind je snel de goedkoopste Samsung Galaxy S6 Edge Plus aanbieding die perfect aansluit op jouw wensen! Gebruik onze vergelijker en vindt direct het Samsung Galaxy S6 Edge Plus abonnement dat perfect bij jouw past. Ook kun je een keuze maken uit de top 5 goedkoopste en beste aanbiedingen van dit moment.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus abonnement informatie

Het afsluiten van een Samsung Galaxy S6 Edge Plus abonnement is niet erg voordelig; dit toptoestel behoort tot de duurste Samsung Galaxy-toestellen van dit moment. Maar de Edge Plus is zeker waard voor je geld; met zekerheid kan worden gesteld dat dit toestel het beste toestel van Samsung is die tot nu toe op de markt is gebracht. De S6 Edge Plus is verkrijgbaar in twee typen; een 32GB- en een 64GB toestel. Bovenaan deze pagina kun je aan de hand van de filters direct de goedkoopste Samsung Galaxy S6 Edge Plus abonnementen vinden.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus review: Een super phablet van Samsung

Op het eerste gezicht is de Samsung Galaxy S6 Edge Plus identiek aan de Samsung Galaxy S6 Edge, maar dan een grotere versie. Het 2K SuperAMOLED scherm groeide van 5,1 inch naar 5,7 inch en mag zich hiermee de nieuwe phablet van Samsung noemen. De Samsung Galaxy S6 Edge Plus komt daarmee in de plaats van de populaire Samsung Note 5, hoog tijd voor de bezitters van de Note 5 om over te stappen naar een Samsung Galaxy S6 Edge Plus abonnement. Als we toestel echter vergelijken met de Note 5, dan doen we het nieuwe toestel te kort. Het schitterende design van aluminium en kras vaste glas is hetzelfde gebleven en de afgebogen randen zijn nu nog grotere blikvangers. Ondanks zijn grotere beeldscherm is het toestel nog steeds kleiner dan de iPhone 6S Plus. Het visuele effect van het futuristisch gebogen scherm wat de Samsung Galaxy S6 Edge ook had, is spectaculairder bij de Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Het 5,1 inch scherm is bij de Plus vervangen door een 5,7 inch scherm, waardoor de Samsung Galaxy S6 Edge Plus een hogere screen-to-body ratio heeft. De weergavekwaliteit op het Quad-HD AMOLED scherm blijft indrukwekkend. Op dit moment is er geen mooier scherm te krijgen. Flink uit de kluiten gewassen is hij wel, en daarmee ook gelijk kwetsbaarder door de grotere oppervlakken aan glas.

Technisch uitstekend

Technisch is de Samsung Galaxy S6 Edge Plus vrijwel identiek aan de Edge, maar hij heeft 4 GB werkgeheugen in plaats van de 3 GB waar de Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S6 Edge het mee moesten doen. De hardware van de drie telefoons is verder exact hetzelfde. De Edge Plus draait op Samsungs eigen Exynos processor, met DDR4 RAM en de UFS 2.0 opslag. Daaraan viel weinig te verbeteren: de eigenaar van een Samsung Galaxy S6 Edge Plus abonnement heeft het beste in huis wat de markt op dit moment te bieden heeft. De Galaxy S6 Edge Plus draait net als de andere twee op Android 5.1.1 met de laatste TouchWiz interface, een fijne overzichtelijke interface die razendsnel werkt door het snelle werkgeheugen van de telefoon. Dit maakt de Edge Plus net als zijn voorgangers snel en prettig in het gebruik, een fijne combinatie dus met een abonnement. Applicaties laden snel, de interface zit goed in elkaar. Alle bij elkaar is het nog steeds een goed, vlot toestel. Net als bij de 6S en de Edge mist ook hier het MicroSD slot. Wel heeft het toestel een standaard geheugen van 32 GB.
Samsung Galaxy S6 Edge Plus Review:

De Samsung Galaxy S6 Edge Plus heeft alles in zich wat je kan verwachten bij een toestel in deze prijsklasse. Het schitterende scherm, een snelle processor en een fijn werkende interface met een ruim werkgeheugen. Het grootste verschil met de andere twee toestellen in de S6 lijn is zijn grootte, en de prijs. Wie een toestel van een grootte als de Samsung Galaxy S6 Edge Plus aanschaft doet dit bewust, en voor de liefhebber van een dergelijk groot scherm biedt de Edge Plus het beste wat er op dit moment op de markt is.
Hardware en Software: Android 5.1.1 TouchWizard interface

Android 5.1.1. besturingssysteem

Het besturingssysteem waar de Samsung Galaxy S6 Edge Plus op draait is het Android 5.1.1 besturingssysteem met de Touch Wizard Interface, een interface die flink versimpeld is tegenover zijn voorganger de Galaxy S5. Ook de Galaxy S6 en de Edge draaiden al op dit besturingssysteem. De thema’s binnen deze interface zijn aan te passen voor wie van afwisseling houdt of voor wie de standaard Touch Wizard interface te druk is. De liefhebber kan zijn eigen favoriete thema downloaden en installeren. Van kunstige ‘handgetekende’ icoontjes tot minimalistische thema’s en ware customised thema’s als Avengers: Age of Ultron voor de fans. De mogelijkheid om twee applicaties tegelijk te laten draaien waardoor je kunt multitasken was op de kleinere schermen van de S6 en de S6 Edge misschien minder aantrekkelijk, maar kan voor de S6 Edge Plus met zijn flinke grotere scherm zeker een meerwaarde zijn. Door deze optie zou je in theorie twee schermen tegelijk open kunnen hebben staan. Ook kan je werken in twee boven elkaar openstaande schermen. Helaas zijn de ingebouwde applicaties nog steeds niet van de telefoon te verwijderen, zelf gedownloade apps kun je wel weghalen. Ook de Edge Plus kent de handige privé modus om je privé bestanden te beschermen tegen buitenstaanders.

Groot, groter, grootst en nog steeds een hoge kwaliteit scherm

Het 5,7 inch scherm draagt enorm bij aan het grote succes van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Het is erg prettig werken met de grote afmetingen, mits je deze phablet, niet enkel als telefoon wilt gebruiken. Door de hoge resolutie van 1440 x 2560 pixels en de extreme helderheid en het goede contrast van het Quad-HD AMOLED scherm is alles perfect te zien, ook in fel zonlicht. Met de duizenden apps in de Google Play Store kun je je Samsung Galaxy S6 Edge Plus vervolgens volledig naar je eigen wens en smaak inrichten. De afgeronde hoeken komen in dit formaat nog beter tot zijn recht. Ook het swipen langs de randen gaat perfect soepel, en de extra features bijbehorend bij de edge komen goed tot zijn recht op dit grote scherm.

De S6 Edge Plus heeft de nieuwste snufjes

Samsung heeft ook een aantal nieuwe snufjes geïntroduceerd met de komst van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus die de andere twee telefoons niet kennen. Een nieuwe optie is de mogelijkheid om via de camera app live te kunnen streamen naar YouTube. Voor de video-fanaten onder de Galaxy fans is dit goed nieuws. Daarnaast kan je naast dat je een kleur kunt toewijzen aan je favoriete contacten, nu ook apps toevoegen aan de Edge. Hiermee lijken de opties van het Edge scherm nu toch wel echt uitgeput. De goed werkende vingerscanner kenden we al van de 6S en de 6S Edge. Opvallend voor de echte kenner is dat de Edge Plus geen IR blaster heeft. Hierdoor kan je het toestel niet meer gebruiken als afstandsbediening voor andere apparaten. Hoewel dit handigheidje in de laatste Galaxy telefoons zat ingebouwd is dit met de komst van de Edge Plus verdwenen. Op dit mankementje na kan de Samsung Galaxy S67 Edge Plus moeiteloos in contact komen met alle andere apparaten om je heen: door de ingebouwde A-GPS ontvanger is het toestel perfect te gebruiken als navigatiesysteem, het nieuwste blue toothsysteem (4.2) is ingebouwd en met Dual-band Wifi maak je razendsnel verbinding met het wifinetwerk thuis.

Live streamen via de camera met Live Uitzending

Niet onverwacht, maar ook de camera is exact hetzelfde als die van de Samsung Galaxy S6 en de S6 Edge. Met zijn 16 megapixel sensor en de f/1.9 lens maar hij in alle lichtomstandigheden mooie foto’s. Doordat dit grote toestel misschien iets minder handzaam is dan zijn kleine soortgenoten is de optische beeldstabilisatie welkom. De foto’s die je op het flinke scherm terugziet zijn dan, bijna onafhankelijk van de fotograaf, adembenemend mooi. Nieuw is dat foto’s nu ook kunnen worden opgeslagen in RAW kunnen worden opgeslagen in DNG formaat. De serieuzere hobbyfotograaf die al zijn lol op kon met de Pro Mode, kan zich nu ook uitleven op het bewerken van de foto’s die hij met zijn Samsung Galaxy 6S Edge Plus heeft gemaakt. De optie Pro moet overigens wel handmatig ingesteld worden. Ook de videostand kent een nieuwe beeldstabilisatie, hoewel de beeldhoek van een gestabiliseerde video wel iets kleiner is. De nieuwe mogelijkheid om vanuit de camera app live te kunnen streamen naar YouTube heet Live Uitzending, en is een waardevolle toevoeging voor de fans die ook al Periscope gebruikten.

De lange accuduur, het pluspunt van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus

De batterij van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus is wél aangepast. Hij is ook nu niet verwisselbaar vanwege de strakke, dichte aluminium en glazen behuizing van het toestel, maar met 3000mAh heeft hij wel meer capaciteit dan de accu van de andere telefoons in de S6 serie, waardoor hij logischerwijs langer kan zonder dat hij aan de lader gehangen hoeft te worden. Een lange werkdag zou dit toestel zonder problemen op een batterij moeten kunnen volbrengen. De accuduur is de belangrijkste verbetering ten opzichte van de andere S6 telefoons: het zwakste punt van de andere telefoons is in een klap verworden tot het sterkste punt van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

Concurrentie: de Samsung Galaxy S6 Edge Plus versus de Samsung Galaxy Note 5

Of de S6 Edge Plus een goede vervanging is van de Samsung Galaxy Note 5 ligt aan de manier waarop de gebruiker gewend was om zijn stylus te gebruiken. De Samsung Galaxy S6 Edge Plus heeft er namelijk geen, en dit kan nogal wennen zijn voor de enthousiaste gebruiker. Werk je graag met de stylus dan zal de Edge Plus je tegenvallen. Gebruik je vooral de Note toestellen omdat je graag een groot scherm hebt, wilt kunnen multitasken met je toestel en je een lange accuduur nodig hebt? Dan is de Samsung Galaxy S6 Edge Plus een prima optie.

Met een Samsung Galaxy S6 Edge Plus abonnement beschik je over de meest complete phablet tot nu toe

Gelukkig heeft de Samsung Galaxy S6 Edge Plus alles wat de andere toestellen van de Samsung Galaxy S6 zo fijn en zo goed maakt nog steeds, alleen dat groter. De Edge Plus heeft een indrukwekkend futuristisch ontwerp, en door de grootte komen de afgeronde randen van het scherm nog beter tot zijn recht. Hoewel niet perse functioneel blijft het vooral heel erg mooi. Het scherm is gelukkig supersterk door het Gorilla glas, en de glazen achterkant en het aluminium frame geven de telefoon een buitengewoon luxe uitstraling. Het scherm heeft bovendien een bijzonder goede beeldkwaliteit, je werkt met een prettig werkende interface, krachtige hardware en een supersnel werkgeheugen. Dit in combinatie met een camera met professionele opties en een bovengemiddeld goede accuduur zorgt voor een geweldige telefoon, en een van de meest complete phablets tot nu toe. De Samsung Galaxy S6 Edge Plus neemt met recht het stokje van de Galaxy Note toestellen over, en de liefhebbers van dit type grote telefoons hebben een goede vervanger te pakken.

Voordelen
– Schitterend scherm
– Werkt supersnel
– Goede en snelle camera

Nadelen
– Accu niet verwisselbaar
– Geen MicroSD
– Niet veel anders dan de S6 Edge