Samsung Galaxy S6 abonnement en aanbiedingen

Samsung Galaxy S6 abonnement vergelijken? Op deze pagina vind je de goedkoopste Samsung Galaxy S6 abonnement aanbiedingen van dit moment! Er zijn verschrikkelijk veel abonnementen online te vinden voor de S6. Wij selecteren voor iedere provider de beste Samsung Galaxy S6 aanbieding van dit moment. Zo vind je eenvoudig een goedkoop abonnement met de S6.

Samsung Galaxy S6 abonnement informatie

Overweeg je een Samsung Galaxy S6 abonnement, dan heb je de keuze uit verschillende S6 modellen. In 2015 heeft Samsung maar liefst drie indrukwekkende telefoons op de markt gebracht. De supersnelle en door het bedrijf zelf ontwikkelde processor, een indrukwekkende camera en een snel werkende vingerafdrukscanner maken van de Samsung Galaxy S6, de Samsung Galaxy S6 Edge en de Samsung Galaxy S6 Edge Plus de beste paar telefoons die op de markt te krijgen zijn. Het prachtige scherm, de supersnelle hardware en de metale behuizing heeft een Samsung Galaxy S6 abonnement zeer begerenswaardig gemaakt. Ondanks de afmetingen van de telefoon blijft hij fijn en stevig in de hand liggen. Inmiddels werkt ook de vingerafdrukscanner perfect, en heeft de software een opfrisbeurt gekregen. De Samsung Galaxy S6 is tegelijk op de markt gebracht met zijn broertje de Samsung Galaxy S6 Edge en de vergrotende trap, de S6 Edge Plus. De Edge heeft een afgerond scherm en een paar extra software trucjes die voordeel hebben van deze afgeronde kanten. Verder zijn de telefoons zo goed als identiek. De telefoons hebben een indrukwekkende 16 megapixel camera, ze maken gebruik van octa-core Exynos 7420. Ze zijn gemaakt met de volgende materialen: glas, metaal en siliconen. Het grote verschil tussen de drie telefoons ligt in het design van het scherm en de grootte. Om verder te gaan met de Samsung Galaxy S6: het uiterlijk van de S6 is, op het scherm na, bescheiden. Het (in tegenstelling tot de schermen van de concurrent) enorme 5.1 inch Quad HD Super AMOLED scherm domineert, met daaronder de home button en de onopvallende Back en Recent Apps knop. Aan de achterkant is een vierkant plateau met 16 megapixel camera en een klein LED lichtje te zien. Simpel lijkt de nieuwe design strategie van Samsung te zijn. Het strakke metalen frame met Gorilla Glass 4 panels liggen een heel eind af van de plastic kasten die het handelsmerk van Samsung waren. Door kleine en subtiele designaanpassingen, afgeronde vormen en slimmigheden waardoor de toch grote telefoon perfect in de hand ligt lijkt de Samsung Galaxy S6 van een hoog niveau van perfectie te zijn. Een naadloze perfectie die zijn voorgangers nooit bereikt hebben. Ben je toch meer een Apple fan? Dan raden wij aan over te stappen op een iPhone 6S of iPhone 6 abonnement; die vergelijkbaar zijn met de S6 en in veel opzichten toch net iets betere specificaties heeft.

Het nieuwe gestroomlijnde uiterlijk van de Samsung Galaxy S6 betekent wel dat de losse batterij en de mogelijkheid om een micro SD kaartje aan de opslag van de telefoon toe te voegen niet meer bestaan. De telefoon komt met een flinke 32 GB aan interne opslagruimte.

Samsung Galaxy S6 review: top-toestel met een niet te missen AMOLED scherm

Naast het strakke nieuwe design maakt niet in de laatste plaats het super hippe AMOLED scherm de nieuwe Samsung Galaxy S6 een zeer begerenswaardige telefoon. De Samsung Galaxy S6 heeft een schitterend scherm met Quad HD panelen (2,560 x 1,440) en meet diagonaal 5.1 inch. Dit betekent dat het scherm de grootste pixeldichtheid heeft die nu op de markt verkrijgbaar is. Het beeldscherm is zo scherp en zo helder dat individuele pixels niet meer lijken te bestaan. Om deze kwaliteit te bereiken maakt de S6 gebruik van hippe AMOLED schermen, dit zijn schermen waarbij de beeldpunten zelf licht uitstralen zonder dat er nog extra verlichting gebruikt wordt. Hierdoor is het contrast van AMOLED schermen vele malen groter dan bij bijvoorbeeld LCD schermen, waardoor heldere kleuren van het scherm lijken te spatten en is het scherm uit alle hoeken goed te bekijken.

Strakke interface met Android 5.0.2 TouchWizard

Bovenaan de plannen voor de nieuw Samsung S6 lijn stond versimpeling van de programma’s. De favorieten zijn echter gewoon nog steeds aanwezig in de Samsung Galaxy S6, maar vormgegeven in een strakkere interface mooi gecombineerd met het Android 5.0.2 besturingssysteem. Tegenover de interface van de Galaxy S5 is dit een enorm welkome opfrisbeurt. Volgens de standaard instellingen zet de Samsung Galaxy S6 alle apps en alles wat je zelf op de telefoon installeert in een lijst van downloadvolgorde. Met de ‘A tot Z’ knop en de optie waardoor je het raamwerk waarin de applicaties hun plaats vinden in grootte kunt aanpassen kun je je schermen de indeling geven die je zelf wenst. Widgets krijgen een andere plaats. Door naar links te scrollen kom je terecht in je Flipboard briefing, een stroom met nieuwsberichten vanuit allerlei verschillende internetbronnen.

Customised thema’s: Avengers. Age of Ultron thema voor de fans

Voor diegene die houden van verandering: het is mogelijk om te kiezen uit maar liefst 12 verschillende thema’s. Sommige zijn mooi en lief met ‘handgetekende’ iconen en artwork, maar er zit ook een Avengers: Age of Ultron thema op voor de echte Avengers-fan. Daarnaast is het mogelijk om twee applicaties tegelijk te laten draaien op je hoofdscherm. In theorie zou je dus tegelijkertijd door Facebook en Instagram kunnen browsen. Applicaties die al aanwezig waren op de telefoon zijn niet te verwijderen, zelf gedownloade uiteraard wel. Ook kent de telefoon een privé modus om je bestanden uit ongewenste handen te houden.

Kleurrijke, heldere en super gedetailleerde foto’s op Quad-HD AMOLED scherm

Traditioneel zijn de camera’s van de Samsung telefoons altijd beter dan de gemiddelde camera op telefoons van de concurrent, en dit wil Samsung uiteraard graag zo houden. Gelukkig stelt de Samsung Galaxy S6 ook hierin dit keer niet teleur. De Samsung Galaxy S6 heeft een 16 megapixel camera aan de achterkant van de telefoon van de makelij van Sony. De combinatie van de sensor plus de Optical Image Stabilization en de f/1.9 lens maakt een topcamera. Werkelijk alle foto’s die je met de Samsung Galaxy S6 schiet zijn kleurrijk, helder en zijn superfijn gedetailleerd. Ook in schemerige situaties of in het donker schiet de camera prima foto’s. Het feit dat je het enorme Quad-HD AMOLED scherm hebt om je foto’s op te bekijken helpt ook mee. Pas wel op hoe je de kleurensetting van de telefoon hebt staan, het kan zijn dat foto’s er op je computerscherm of op je televisie anders uitzien. De groothoeklens die zit ingebouwd in de 5 megapixel camera aan de voorkant van de telefoon maakt schitterende selfies, en schiet veel meer van je omgeving mee dan dat je zou verwachten. Voor de beste resultaten houd je de telefoon iets dichterbij dan normaal en kies je voor Beauty Mode. Groepsselfies maken is geen probleem meer.

Fotograferen als een professional met de Pro Mode

De camera is makkelijk op te starten met een swipe beweging omhoog op het thuisscherm, en door de thuisknop twee keer licht aan te tikken in welk scherm dan ook. Het kost slechts 0,7 seconden om de camera schietklaar te krijgen. Met een simpele ontspanningsknop en een snelkoppeling naar flits, timer en HDR werkt de camera in de standaard modus simpel en vlekkeloos. Voor de fanatiekere fotografen heet de Samsung Galaxy S6 ook een Pro Mode. In deze professionele modus is het mogelijk om te spelen met de sluitertijd en de ISO waarde. Hoewel de meeste gebruikers genoeg hebben aan de standaard instellingen is deze Pro Mode is fijne toevoeging voor enthousiastere fotografen. Van beide instellingen zijn de foto’s prachtig. Extra gimmicks die bij de camera horen zijn de Defocus Mode waarmee je, zoals de naam al zegt, delen van de foto kan vervagen. Er is een Virtual Shot Mode waarmee je 3D video’s kan maken van objecten die je voor de camera rustig aan ronddraait. Dit is een leuk speeltje, maar helaas niet te delen, waardoor je er uiteindelijk weinig aan hebt. De Samsung Galaxy S6 laat hiermee wel de mogelijkheden voor de toekomst zien. Naast het maken van foto’s heeft de Samsung Galaxy S6 uiteraard ook een meer dan fatsoenlijke 4K video optie. De nieuwe Object Tracking Autofocus zorgt dat de video’s zo scherp mogelijk blijven. Helaas is de maximale duur van een video nog steeds vijf minuten.

Batterij in de S6

De S6 en de S6 Edge draaien beiden op een in huis ontwikkelde octa-core Exynos 7420 chipset, in combinatie met een viertal 2.1GHz processor cores en een tweede viertal van 1.5GHz cores met 3GB of RAM. In normale mensentaal: zowel de S6 als de S6 Edge zijn snel. De belangrijkste vraag is natuurlijk of ook de batterij verbeterd is. Hoe lang kan de telefoon draaien voordat hij weer opgeladen moet worden? De S6 heeft een 2,55mAh batterij. De grootste verandering is echter het feit dat de batterij niet meer verwisseld kan worden. Door het superstrakke design is de telefoon niet meer zelf open te maken. Met normaal verbruik gedurende een werkdag gaat de batterij een uur of 11 a 12 mee, dit betekent de hele dag door kunnen mailen, browsen of internet en social media, bellen en berichtjes versturen.

Concurrentie: de grootste concurrent voor de Samsung Galaxy S6 is de Samsung zelf

In een jaar waarin meerdere telefoonmerken hun nieuwste trots hebben uitgebracht is de concurrentie sterk. De grootste concurrent van de Samsung zijn echter zijn eigen broers. De S6 en de Samsung Galaxy S6 Edge zijn absoluut identiek. Het afgeronde scherm van de S6 Edge is schitterend, maar ook niet meer dan een gimmick. Het prijsverschil tussen de twee telefoons is teveel om overstag te gaan voor de afgeronde hoeken. Je mist niets cruciaals als je voor de iets goedkopere S6 kiest bij je abonnement. Een andere concurrent blijft uiteraard de iPhone 6, zeker nu de Samsung Galaxy S6 qua design zo veel op de iPhone is gaan lijken met zijn afgeronde hoeken, de randen van chrome en de vingerprintknop. iPhone lijkt de nieuwste applicaties altijd net iets eerder te krijgen, en ook de camera, hoe goed die op de Samsung Galaxy S6 ook is, is net een haar beter bij Apple. Verwacht wordt dat het vanaf maart 2016 mogelijk is om te kiezen uit een van de Samsung Galaxy S7 abonnementen, aangezien de S7 waarschijnlijk in die periode op de markt gaat komen. Vanzelfsprekend zal dit toestel in alles nóg beter zijn dan de S6.

Conclusie: Kiezen voor een Samsung Galaxy S6 abonnement is een uitstekende keuze

In de afgelopen jaren waren Samsung telefoons het altijd ‘net niet’ voor veel telefoonkenners. De software deed altijd net onder voor die van de iPhone, het design was altijd wat minder verfijnd. Met de Samsung Galaxy S6 hoort de Samsung er echter helemaal bij. Hij is nog niet perfect, maar de mooie lijnen en vooral de kwaliteit van het schitterende grote scherm maken de Samsung Galaxy S6 zeker een begerenswaardige telefoon. Ook de zelf ontwikkelde snelle processor, de geniale camera, de vingerafdrukscanner en de software handigheidjes hebben ervoor gezorgd dat de Samsung Galaxy S6 een serieuze concurrent is dit jaar.

Voordelen
– Heel snel
– Geniale camera
– 32GB Opslag
– Indrukwekkend scherm
– Vingerafdrukscanner

Nadelen
– Het geheugen is niet uit te breiden
– Batterij
– Geen microSD of losse batterij